06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Referenties commercie

“Man met passie voor de dingen die hij doet. Verbaal sterk maar ook qua inhoud heeft Benno veel te bieden. Gevoel voor humor. Man die weet wat hij kan en wil en brengt dit op een plezierige manier voor het voetlicht. Oog voor resultaat en respect voor zijn klant. Een genoegen om van hem training te krijgen!”

Ben van Dommelen

Senior HR consultant, ING

“Open en gemakkelijk in de omgang, in zeer korte tijd heeft hij een duidelijk beeld van de cursisten. Hij kan goed luisteren en zich verplaatsen in de ander. Hij komt duidelijk over op anderen en heeft een duidelijk beeld van de doelgroep. Het is een trainer met veel kennis van zaken en zeer vakbekwaam. Hij is energiek en straalt dit uit naar zijn cursisten. Kort samengevat: mijn ervaring met Benno was prettig en leerzaam!”

Marja van Drooge

Acceptant, ABN AMRO verzekeringen

“Waar voor je geld! What you see is what you get. Zo zou ik Benno willen typeren. Hij heeft mij en alle andere cursisten geïnspireerd. Hij is direct,flexibel en mensgericht. Je leert echt wat bij hem!”

Ad Hoevenaars

Apotheker, Eigenaar apotheek bedrijven

“Benno is zeer klantvriendelijk en klantgericht. Je krijgt snel antwoord op vragen, zeer laagdrempelig. Hij toont oprechte interesse in de cursisten en is erg betrokken. Zeer ter zake kundig, goede manier van lesgeven en prettige interactie in de lessen. En niet te vergeten, betrouwbaar: beloofd is beloofd!”

Anja Heijeriks

Bestuurssecretaresse, ’t Heem

“Benno is creatief en denkt goed met je mee in het opzetten van een trainingstraject inclusief opvolging en borging van het geleerde in de praktijk. Hij weet mensen snel te doorgronden en inzichten over henzelf te geven. Waar nodig is hij gezond confronterend. Dit doet hij altijd op een respectvolle manier. Daarnaast is humor een belangrijk aspect in de trainingen van Benno. Kortom: een aanrader!”

Manon de Kok

zelfstandige HR adviseur, Zelfstandig ondernemer

“Eindelijk iemand binnen de opleiding HBO-Bedrijfskunde die stampen van theorie ook niet altijd als de juiste manier ziet om een opleiding positief af te ronden. De stap van toepassing van theorie naar praktijk is voor mij veel duidelijker geworden d.m.v. het opzetten en doorspreken van een moduleopdracht. Benno geeft aandacht voor je ervaringen binnen je eigen organisatie, ik heb dat als zeer prettig ervaren. Dit leverde boeiende, leerzame discussies en gesprekken op.”

Gerwin Peperkamp

Afdelingsleider Reclame en Belettering, HKV Ochten BV

“De kwaliteit die Benno heeft staat buiten kijf. Hij legt de dingen uit op een manier die prettig en duidelijk is. Je wordt tijdens de training geprikkeld en dat maakte mij nieuwsgierig naar meer. Ik voelde me bij hem op mijn gemak en heb op een leuke, ontspannen manier dingen geleerd die ik interessant vond. Benno zit vol energie wat zijn effect heeft op zijn cursisten!”

Sjoert Schenau

Marketing en sales , Volt Elektro Groep te Leerdam

“Vasthoudend,doortastend,krachtig,(meta)communicatie goed. Dat zijn begrippen die bij me naar boven komen als ik denk aan Benno. Wat mij bijzonder aansprak waren de vele voorbeelden/verhalen die de lesstof aangenaam ondersteunden. Aandacht voor zowel theorie en praktijk, niet zoetsappig. Het is een man die kundig is en veel in huis heeft!”

Juliette Velraeds

Teamleider, UWV

“Mijn ervaring met Benno is zeer prettig. Hij is in staat om op een heldere, informatieve manier te trainen. Indien nodig kun je een beroep op hem doen: hij is sociaal maar ook ‘to the point’. Dat is prettig. De aanpak en kwaliteit van zijn dienstverlening zijn goed. Anders gezegd: duidelijk en leerzaam!”

Bas de Weerd

Commercieel medewerker , LC Verhuur