06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Maak je comeback in het nieuws

Zo af en toe krijg ik de eer om een artikel te plaatsen in een vakblad of tijdschrift. Op deze pagina’s kun je die publicaties vinden. 

Hans van Breukelen: nieuw boek & lezing

Bron: http://weekbladparty.nl/hans-van-breukelen-nieuw-boek-lezing/

Van Breukelen: ”Ik ben op de vlucht geslagen, het voelde als een afgang”

Bron: https://www.psvfans.nl/nieuws/historie-oud-spelers/194040/van-breukelen-ik-ben-op-de-vlucht-geslagen-het-voelde-als-een-afgang

‘businesscoach’ Benno Diederiks uit Sint-Michielsgestel zondag bij een bakske met

Bron: BlikOp Sint-Michielsgestel – ‘businesscoach’ Benno Diederiks uit Sint-Michielsgestel zondag bij een bakske met ………… 

Van Breukelen ‘kwaad en teleurgesteld’: ‘Ik ben op de vlucht geslagen’

Bron: https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=339141

 

Hans van Breukelen komt binnenkort met een nieuw boek dat ‘Maak je comeback’ gaat heten. De voormalig international was enige tijd geleden technisch directeur bij de KNVB, maar hij kon weinig klaarspelen in Zeist. “Toen ik opstapte als technisch directeur bij de KNVB ben ik op de vlucht geslagen”, zegt Van Breukelen in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Van Breukelen wist zich geen raad na functie bij KNVB

Bron: http://www.v-bal.nl/nieuws/300828/van-breukelen-toen-heb-ik-het-ergens-anders-gezocht.html 

In 2017 legde Hans van Breukelen zijn functie bij de KNVB neer als Technisch directeur, iets wat hem erg zwaar viel.

Van Breukelen werkt voor nieuw boek samen met ‘businesscoach’ Benno Diederiks uit Sint-Michielsgestel

Bron: https://www.bd.nl/nederlands-voetbal/van-breukelen-werkt-voor-nieuw-boek-samen-met-businesscoach-benno-diederiks-uit-sint-michielsgestel~ad0432f4/

Voormalig PSV-keeper Hans van Breukelen (62) brengt volgende maand een nieuw boek uit. In ‘Maak je comeback’ staat het maken van een comeback centraal na een ingrijpende gebeurtenis en/of ernstige tegenslag. De boekpresentatie staat op 19 november gepland.

Van Breukelen komt met boek over zijn opstappen bij de KNVB

Bron: https://sportnieuws.nl/voetbal/binnenland/breukelen-komt-boek-opstappen-knvb/

Hans van Breukelen moest na een hoop narigheid opstappen als technisch directeur van de KNVB. Nu wil hij hier graag over vertellen in een boek. In ‘Maak je comeback’ gaat het over zijn afscheid met de bond.

Van Breukelen komt jaar na KNVB-afscheid met boek: ‘Ik wilde het achter me laten’

Bron: https://www.ed.nl/nederlands-voetbal/van-breukelen-komt-jaar-na-knvb-afscheid-met-nieuw-boek-ik-wilde-het-achter-me-laten~ad0432f4/

Voormalig PSV-keeper Hans van Breukelen (62) brengt volgende maand een nieuw boek uit. In ‘Maak je comeback’ staat het maken van een comeback centraal na een ingrijpende gebeurtenis of tegenslag. De boekpresentatie staat op 19 november gepland.

HANS VAN BREUKELEN KOMT MET BOEK OM TEGENSLAGEN BIJ ORANJE TE VERWERKEN

Bron: https://voetbalflitsen.nl/nieuws/z4t9fc/hans-van-breukelen-komt-met-boek-om-tegenslagen-bij-oranje-te-verwerken

Donderdag Nadat Hans van Breukelen in juni 2017 opstapte als technisch directeur van de KNVB zagen we hem niet meer terug in de voetballerij. De voormalig keeper van het Nederlands elftal reageert voor het eerst op zijn vertrek. 

Folder voor Maak je Comeback!

Brochure van het boek Maak je Comeback! (augustus 2018)

Benno Diederiks geeft je in dit boek alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen. In vijf heldere stappen vind jezelf opnieuw uit. Het gaat erom wat jij werkelijk wilt, wat je kunt, wat je durft en … wat je van jezelf toelaat.

Zo ontwikkel je de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit terug aan de slag te gaan met het werken aan je passie. Gun jezelf de kans om je comeback te maken en te excelleren als je eigen spelbepaler!

Plezier is het halve werk

Tijdschrift: LoopbaanVisie januari 2018

Het vak van loopbaancoach wordt almaar ingewikkelder. Denk aan ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, snel veranderende organisaties, technologische vooruitgang, vergrijzing en medewerkers die steeds vaker gebukt gaan onder spanning en stress. Plezier hebben op je werk, wat heb je daarvoor nodig?

 

Krachtenbundeling leidt tot boek over teamsucces

Persbericht 24 Februari 2016

Bundel de kennis van een voetballegende, gedragswetenschapper en talenttrainer, vraag input van een imponerend rijtje (ex-)topvoetballers en je hebt materiaal te óver voor een bijzonder boek. Dat is precies wat Hans van Breukelen, Rini Stoutjesdijk en Benno Diederiks schreven: ‘Topposities, een individuele benadering van teamsucces’.
 

Onderhandelen, hoe doe je dat?

Interview LHV De Dokter, september 2016, pag: 20-23.

Onderhandelen is een belangrijk onderdeel van het huisartsenvak geworden. Met collega’s, medewerkers, de apotheek, de huisartsenpost of zorgverzekeraars: als huisarts heeft u steeds meer relaties waarin belangen worden uitgeruild. Lang niet iedereen kan met flair en succes onderhandelen. Maar je kunt het wel leren, zegt Benno Diederiks, docent aan de LHV-Academie.