06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Het boek Maak je Comeback komt 19 november 2018 uit.
Dit boek is geschikt voor managers en voor mensen die hun leven willen veranderen.

Heb je op dit moment last van de volgende klachten? 

Z

Werkstress

Z

Leefstress

Z

Gebrek aan creativiteit.

Z

Gevoel vast te zitten in je hoofd.

Z

Zit je jezelf in de weg?

Z

Je blokkeert als je kansen krijgt.

Z

Je hebt het gevoel dat je niet jouw leven leeft.

Dan is het boek Maak je Comeback, jezelf opnieuw uitvinden, een boek dat je alvast op je leeslijst moet zetten. Ook als je deze klachten wil voorkomen.

Ik coach. Jij wint.

Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwe boeken die ik uitbreng, dat kan sneller zijn dan je denkt.

Volg me op mijn Facebook of LinkedIn voor de laatste updates over de boeken.

Maak je comeback

Vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag

Benno Diederiks en Hans van Breukelen

 

Voel je je uitgerangeerd? Over je hoogtepunt? Is het heilige vuur eruit en krijg je geen voldoening meer uit je baan? Grijp je kans! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden en jezelf terug te zetten in je kracht.

Benno Diederiks geeft je in dit boek alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen. In vijf heldere stappen vind jezelf opnieuw uit. Het gaat erom wat jij werkelijk wilt, wat je kunt, wat je durft en … wat je van jezelf toelaat. Zo ontwikkel je de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit terug aan de slag te gaan met het werken aan je passie. Gun jezelf de kans om je comeback te maken en te excelleren als je eigen spelbepaler!

Topsporters weten bij uitstek hoe je moet omgaan met tegenslag en kansen kunt pakken. Ze moeten steeds weer opnieuw knokken voor de punten op het scorebord. Benno sprak daarom met een keur aan succesvolle Nederlandse sporters en trainers. Zij vertellen uit eigen ervaring en geven je advies. Het persoonlijke verhaal van Hans van Breukelen loopt daarbij als rode draad door dit boek. Hans vertelt openhartig en gedetailleerd hoe hij met behulp van deze methode de persoonlijke en professionele tegenslag in zijn leven in de afgelopen jaren heeft overwonnen.

Maak je comeback…

... is zeer effectief.

... gaat uit van het natuurlijk potentieel.

... is onderscheidend.

... geeft jezelf een winnaarsmentaliteit.

... brengt levensgeluk.

... is duurzaam.

... laat je groeien.

Het lezen van Maak je Comeback geeft je de volgende voordelen:

✔️ Kennis over wat jezelf en anderen wel en niet motiveert.

✔️ Inspiratie over te zetten stappen om je leven te verbeteren.

✔️ Meer motivatie voor je werk en doelen.

✔️ Loslaten wie je denkt te moeten zijn.

✔️ Meer zijn wie je bent.

✔️ Meer controle over emoties.

✔️ Meer mentale weerbaarheid.

✔️ Technieken om duurzaam inzetbaar te zijn.

Met de Mentaal Scoren-methode in Maak je Comeback ben ook jij in staat om al coachend je team, je werknemers, je collega’s of jezelf tot grootse zelfoverwinning en fenomenale prestaties te brengen.

 

Het lezen van Maak je Comeback geeft je de volgende voordelen:

N

Meer motivatie voor je werk en doelen.

 

N

Loslaten wie je denkt te moeten zijn.

 

N

Meer zijn wie je bent.

 

N

Meer mentale weerbaarheid.

 

N

Technieken om duurzaam inzetbaar te zijn.

 

 

Top Posities (2016)

9

Heeft je team moeite om met elkaar samen te werken?

Lijken karakters alleen maaar te botsen, wat niet goed is voor de productiviteit?

9

Heb je het idee dat je altijd achter de feiten aanloopt?

Voel jij je net een keeper die het doel moet verdedigen tegen een zeer aanvallend team met een verdediging die op apengapen ligt?

9

Heb je moeite om kansen te grijpen?

Twijfel je vaak net te lang om een kans goed te benutten, waardoor een ander er met de buit vandoor gaat?

Top Posities: Een individuele benadering van teamsucces!

In 2015 heb ik samen met Hans van Breukelen en Rini Stoutjesdijk het boek Top Posities geschreven. Dit boek is een goed hulpmiddel voor elke manager van een bedrijf of organisatie waarin mensen met elkaar moeten samenwerken.

Niet iedereen is hetzelfde en dat wordt in dit boek besproken aan de hand van een vergelijking met posities in het voetbalspel. Een verdediger heeft bijvoorbeeld hele andere kwaliteiten dan een spits en toch moeten die nog regelmatig met elkaar samenwerken, al dan niet met een middenvelder ertussenin.

Ook in het bedrijfsleven moeten verschillende type mensen met elkaar samenwerken en daarbij moet talent ondersteund worden.

Hoe dit gedaan kan worden leer je onder andere uit het boek Top Posities, een individuele benadering van teamsucces.

In dit boek wordt wetenschappelijk onderzoek, voetbal en de praktijk op de werkvloer met elkaar gecombineerd. Zo weet je praktisch gezien wat je moet doen, kun je er een goede metafoor op loslaten en weet je ook waarom je bepaalde zaken op een bepaalde manier aanpakt door de wetenschappelijke onderbouwing.

“Voetbal als metafoor voor teamwork. Een team vormen dat gebruikmaakt van ieders persoonlijke talenten. Die talenten optimaal inzetten en laten groeien: dat is het doel. Met behulp van de verschillende profielen beschrijven de auteurs de aanpak die het beste past bij een bepaald moment van opereren in een team. Bij elk profiel worden meerdere bekende spelers besproken. Bij de doelman komt Kenneth Vermeer aan bod. Bij de verdediger John de Wolf, bij de middenvelder Phillip Cocu en bij de aanvallers Dennis Bergkamp en Pierre van Hooijdonk. Dan gaat de focus van het veld terug naar het bedrijfsleven en de aanpak op de werkvloer. Aan het einde van elk hoofdstuk een korte samenvatting. Een combinatie van talentmanagement, teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling. Redelijk volle bladspiegel, ter illustratie enkele schema’s. Met een inspirerend en bemoedigend voorwoord van Ali B. Een interessant managementboek in toegankelijk taalgebruik. Niet alleen voor voetballiefhebbers.”
Karin van Wylick