06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Businesscoaching

Loop je vast met je baan? Stagneert de groei, worden plannen niet gerealiseerd, doelstellingen niet gehaald, blijft de winst achter, of zijn er vragen rond opvolging of continuïteit? Dan is het is tijd voor een goed gesprek. DICTA creëert vrije ruimte voor veranderingen en activeert de potentie bij ondernemers, managers, directeuren en specialisten. Je vraag wordt onorthodox benaderd. Je vraag kan best een ander probleem bedekken. En er kunnen verschillen van inzicht zijn. Welke antwoorden krijg je als je aan vijf willekeurige medewerkers vraagt: “Wat is ervoor nodig om betere resultaten te behalen?” Dat stellen we eerst aan de orde.

De’ werkelijkheid bestaat niet. Dus gaan we aan de slag op basis van een model, een benadering van die werkelijkheid. Een benadering van wie je bent, hoe het bedrijf of organisatie is en van de wereld waarin jij opereert. Daarin willen we veranderingen aanbrengen. Want als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, krijg je de resultaten die je altijd hebt gekregen. Of nog wat minder.

Veranderen, ontwikkelen, groeien doe je niet alleen. Jij verandert met je omgeving, door jouw omgeving. Of jij verandert jouw omgeving door je eigen verandering. Houd je het hoofd boven water, of verleg je de stroom? Waar ligt de bron? Waarheen stroomt alles? Ik help je de kern van je vraag boven water te halen en manieren om verandering voor elkaar te krijgen. Met energie, passie, leiderschap, richting en…plezier.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.