06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Checklist controle over je leven

Het hebben van controle over je leven is ontzettend belangrijk voor het maken van je comeback. Verlies van controle kan namelijk gezorgd hebben voor het gevoel dat je leven je uit de vingers glipt. Om te controleren of jij meer kunt doen aan controle over je leven kun je met deze checklist nagaan.

Je krijgt tien stellingen. Voor elke stelling bepaal je voor jezelf of deze waar of niet waar is. Als je straks zeven of meer stellingen niet waar vindt kun je meer doen aan controle over je leven. Je kunt dan het blog of de tips voor meer controle lezen.

1. Mijn leven is voorspelbaar.

2. Wanneer mijn collega’s met voorstellen komen, denk ik daar altijd over na voordat ik antwoord.

3. Ik weet altijd wanneer ik bezoek krijg.

4. Ik heb tijd voor mezelf.

5. Ik heb persoonlijke doelen die niet voor mij bepaald zijn door een ander.

6. Ik kan redelijk snel beslissingen maken.

7. Ik bepaal zelf wat ik eet.

8. Ik leer van de momenten waarop ik de controle totaal verlies.

9. Ik merk het wanneer mijn gedachten mij niet meer helpen.

10. Ik sta elke dag op met motivatie om iets van de dag te maken.

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar