06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Checklist de reis naar nummer 1 maken

Ben jij bezig met een reis naar de nummer 1 of met een reis naar de bodem? Soms kun je door de bomen het bos even niet meer zien en daarom heb ik voor jou een checklist gemaakt zodat jij voor jezelf kunt controleren of je goed bezig bent om het pad te bewandelen die jij wilt bewandelen.

Ga bij deze 10 stellingen na of deze waar of niet waar zijn voor jouw situatie. Als je bij minder dan 7 van deze stellingen kunt aangeven dat ze waar zijn is het verstandig om het blog en de tips voor de reis naar nummer 1 nog een keer te lezen.

1. Ik bepaal zelf mijn doelen.

2. Ik houd mijn doel vast wanneer het even lastig wordt.

3. Ik blijf zoeken naar een creatieve oplossing voor problemen.

4. Als iemand mij niet succesvol vindt is dat zijn probleem, niet de mijne.

5. Ik trek kritiek me niet persoonlijk aan.

6. Ik luister naar advies van anderen en bepaal zelf wat ik ermee doe.

7. Ik kan omgaan met jaloezie en niet logische verwachtingen.

8. Ik mag mezelf overtreffen, maar het moet niet.

9. Ik voel me niet verplicht om dingen voor andere mensen te doen.

10. Ik geniet van de reis naar de nummer 1 positie.

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar