06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Checklist een groot zelfvertrouwen

Is je zelfvertrouwen al groot genoeg of kun je nog wel wat extra zelfvertrouwen verzamelen om in actie te komen? Dat is de vraag als jij bezig bent met het maken van je comeback.

Om erachter te komen of je voldoende zelfvertrouwen hebt om je comeback te maken of dat je nog wel wat extra zelfvertrouwen mag hebben heb ik 10 stellingen voor je gemaakt. Bij elke stelling hoef je alleen maar aan te geven of die waar of niet waar voor je is. Heb je bij 7 stellingen kunnen aangeven dat deze waar is? Dan zit het goed met je zelfvertrouwen anders kun je het blog en de tips voor het krijgen van meer zelfvertrouwen nog een keer lezen.

1. Ik hou van mezelf.

2. Ik weet genoeg om mijn doelen te behalen.

3. Ik ben flexibel in mijn strategie om mijn doelen te behalen.

4. Ik focus me op wat ik kan.

5. Negatieve gedachten denk ik snel om naar positieve gedachten.

6. Fouten zijn mijn beste leermomenten.

7. Ik beweeg regelmatig.

8. Ik vind mezelf aardig en aantrekkelijk.

9. Ik weet wat mijn positieve eigenschappen zijn.

10. Ik weet waar ik goed in ben.

Waar / Niet waar

Waar / Niet waar

Waar / Niet waar

Waar / Niet waar

Waar / Niet waar

Waar / Niet waar

Waar / Niet waar

Waar / Niet waar

Waar / Niet waar

Waar / Niet waar