06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Checklist eigen perspectief

Je eigen perspectief hebben of herontdekken is erg belangrijk voor het maken van je comeback. Je kunt bij perspectief denken aan de mindset die je gebruikt om naar problemen of uitdagingen te kijken en je kunt bij perspectief denken aan je toekomstperspectief in je carrière.

Om te zien hoe jouw perspectief is en of dit iets is waaraan je kunt werken om jouw comeback eenvoudiger te maken heb ik 10 stellingen voor je. Ga per stelling na of deze waar of niet waar is voor jou. Kun je bij minimaal 7 van de 10 stellingen aangeven dat hij waar is voor jou dan zit het helemaal goed met je perspectief, is het allemaal minder waar voor jou? Dan is het verstandig om naar de comeback tips van week 36 te kijken.

1. Ik controleer vaak of het werk dat ik doe is wat ik wil.

2. 80% van wat ik doe helpt mij mijn doelen te behalen.

3. Ik please anderen én mezelf.

4. Ik kijk graag naar de positieve kant van een situatie.

5. Er is altijd iets goeds te vinden aan een probleem.

6. Een goed toekomstperspectief bestaat.

7. Ik heb de middelen om mijn doelen waar te maken.

8. Me anders dan verwacht ontwikkelen is ook goed.

9. Ik creëer graag win-win situaties.

10. Mijn werk is nuttig voor andere mensen.

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar