06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Checklist gaan voor de rebound

 

Een rebound aangaan na een moment van verlies is niet voor iedereen direct weggelegd, maar dit kun je zeker ontwikkelen. De juiste mindset en tools helpen je om de rebound aan te gaan en van verlies een moment van winst te maken.

Om te controleren of jij een goede standaard positie hebt om een snelle rebound of een rebound in het algemeen te maken heb ik een checklist voor je gemaakt die je vaardigheden, ervaringen en mindset test.

Kun jij jezelf herkennen in minimaal 7 van deze stellingen, kun je bij minimaal 7 van de stellingen aangeven dat deze waar zijn voor jou? Dan zit je goed met het maken van een rebound. Zijn de stellingen niet goed voor je te herkennen? Dan is het verstandig om naar de tips voor het maken van een rebound te kijken.

1. Ik evalueer mijn problemen over het algemeen vrij snel.

2. Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn beslissingen.

3. Ik kijk graag naar de toekomst.

4. Ik sta ervoor open om mijn gedrag te veranderen.

5. Ik probeer 2 keer, dan verander ik mijn aanpak.

6. Ik zie win-momenten van mensen om mij heen als inspiratie.

7. Ik kan me voorstellen hoe ik stappen moet zetten om op mijn pad te blijven.

8. Ik durf uit mijn comfortzone te komen.

9. Ik kan ervaringen uit het verleden achter me laten.

10. Ik neem mijn rust als ik het nodig heb.

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar