06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Checklist herontdekken van je eigen drive

 

Heb jij een sterke drive, of is het tijd om je eigen drive te herontdekken. Vooral als jij je comeback wilt maken is dit een belangrijke vraag om te stellen. Zonder voldoende drive wordt het namelijk erg lastig om jezelf te motiveren om aan de slag te gaan.

Om erachter te komen of jij je eigen drive moet gaan ontdekken of dat dit wel in orde zit heb ik deze checklist voor je gemaakt. Kun jij minimaal 7 van de 10 stellingen als “Waar” onderschrijven. Dan zit het wel goed met je drive, zo niet dan is het handig om de Comeback tips van week 21 te bekijken en te volgen.

1. Ik vind het makkelijk om ’s ochtends op te staan.

2. Ik heb over het algemeen een goed humeur op mijn werk.

3. Ik kan makkelijk een to-do-lijst maken.

4. Ik weet waarvoor ik werk.

5. Ik heb duidelijke doelen die ik in mijn leven wil behalen.

6. Ik ga meestal met een voldaan gevoel naar huis.

7. Ik waardeer de kleine dingen in het leven.

8. Ik vind het niet erg als ik moet overwerken.

9. Ik kan een goede scheiding maken tussen mijn werk- en privéleven.

10. Mijn werk heeft geen invloed op mijn humeur als ik thuis ben.

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar