06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl
Je leven onder invloed hebben of niet doe je met je cirkel van invloed. Deze slaat op je directe omgeving die je zelf kunt beïnvloeden en op de mensen met wie je omgaat die jou beïnvloeden. Is je cirkel van invloed een die je helpt of niet? Dat is iets wat je kunt checken met deze checklist.

Om te checken of je een gezonde cirkel van invloed hebt heb ik 10 stellingen bedacht. Per stelling geef je aan of deze waar of niet waar voor je is. Heb je minimaal 7 stellingen als waar aangegeven, dan heb je een gezonde cirkel van invloed. Kom je niet bij de 7 stellingen? Dan kan het handig zijn om het blog over de cirkel van invloed te lezen of de tips om je cirkel van invloed te verbeteren.

1. Ik heb altijd een plan B voor als iets niet gaat zoals ik wil.

2. Ik ben met mijn gedachten in het hier en nu.

3. Ik ga met mensen om die ik bewonder.

4. Ik ga met mensen om die me helpen het beste uit mezelf te halen.

5. Ik heb idolen.

6. Ik laat me niet van de wijs brengen als iets tegenzit.

7. Ik zie kansen voor het oprapen.

8. Ik zie altijd manieren om mezelf tevreden te maken.

9. Ik vind het leuk om mezelf te ontwikkelen.

10. Ik ga nooit de deur uit zonder paraplu.

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar