06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Checklist jezelf motiveren

Jezelf motiveren is erg belangrijk voor het maken van je comeback. Of het nu om intrinsieke motivatie of extrinsieke motivatie gaat maakt niet uit. Intrinsieke motivatie werkt wel het beste, maar sommige externe factoren kunnen net zo motiverend zijn.

Om te controleren of jouw motivatie voldoende is om je comeback eenvoudiger te maken heb ik een checklist voor je gemaakt met 10 stellingen. Als je voor 7 van de 10 stellingen kunt aangeven dat deze waar zijn voor jou, dan zit het wel goed met je motivatie. Zit je daaronder, dan kan het handig zijn om nog even de comeback tips van week 16 bekijken.

1. Het werk dat ik doe vind ik leuk.

2. Ik geniet van elk moment van het reizen naar mijn doel.

3. Ik weet waarom ik doe wat ik doe.

4. Falen kan leuk zijn.

5. Ik verdeel lastige doelen op in subdoelen.

6. Ik vier mijn succes.

7. Ik weet wat de voordelen van mijn werk/doel zijn.

8. Ik sta elke ochtend eenvoudig op om iets van mijn dag te maken.

9. Ik krijg energie van mijn werk.

10. Ik weet hoe ik mijzelf ontwikkel door mijn werk.

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar