06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Checklist mijn talent laten zien

Je talent laten zien kan natuurlijk iets zijn wat je al doet. Er zijn ontzettend veel manieren om talent te laten zien. Door jouw talent te laten zien kun je onvermoede mogelijkheden ontdekken. Daarbij vinden bedrijven talentontwikkeling ook steeds belangrijker en daardoor kun je ook nog andere voordelen krijgen.

Om te zien hoe het met jouw talent zichtbaarheid is heb ik 10 stellingen voor je. Ga per stelling na of deze waar of niet waar is voor jou. Kun je bij minimaal 7 van de 10 stellingen aangeven dat hij waar is voor jou dan zit het helemaal goed met talent laten zien, is het allemaal minder waar voor jou? Dan is het verstandig om naar de comeback tips van week 39 te kijken. 

1. Ik weet wat mijn talent is.

2. Ik weet hoe ik mensen kan helpen met mijn talent.

3. Op mijn werk zijn mensen zich bewust van mijn talent.

4. Ik doe extra moeite om mijn talent te laten zien.

5. Ik houd mijn omgeving op de hoogte van mijn ontwikkelingen.

6. Ik durf mijn talent aan steeds meer mensen te laten zien.

7. Ik weet welke vervolgstappen ik moet zetten voor meer zichtbaar talent.

8. Ik weet welke interne hulpbronnen ik heb voor mijn zichtbaarheid.

9. Ik zoek regelmatig naar mogelijkheden om me verder te ontwikkelen.

10. Ik kan gewoon doen wat ik moet doen.

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar