06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Checklist onvermoede mogelijkheden

Hoe bewust ben jij van je onvermoede mogelijkheden en dat je daarnaar kunt zoeken. Hoe actief ben je hierin? Door je onvermoede mogelijkheden te ontginnen vind je meer mogelijkheden om je comeback mee te maken. Je krijgt meer kansen die je kunt benutten en hierdoor is het minder erg als een bepaalde kans een keer niet lukt.

Om te zien hoe het met jouw onvermoede mogelijkheden zoektocht gaat heb ik 10 stellingen voor je. Ga per stelling na of deze waar of niet waar is voor jou. Kun je bij minimaal 7 van de 10 stellingen aangeven dat hij waar is voor jou dan zit het helemaal goed met je zoektocht, is het allemaal minder waar voor jou? Dan is het verstandig om naar de comeback tips van week 38 te kijken.

1. Ik vertrouw op mezelf als ik alleen werk.

2. Ik doe regelmatig iets wat ik spannend vind.

3. Ik vind het belangrijk om feedback te vragen over mijn werk.

4. Ik vind het belangrijk om regelmatig iets nieuws te leren.

5. Ik heb een creatieve hobby.

6. Mijn benutbare mogelijkheden zijn eindeloos.

7. Ik zoek naar andere opties als alle keuzes me niet bevallen.

8. Ik ben me bewust van sociale constructen.

9. Ik vertrouw op mijn eigen ontwikkeling.

10. Ik praat met mensen over het bereiken van hun doelen.

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar