06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Checklist: Talent ontwikkelen

 

Heb jij talent of wil je nog een vaardigheid ontwikkelen totdat dit gezien wordt als je talent? Dan is het belangrijk dat je een talentvolle mindset hebt. Er zijn 4 factoren van belang voor het ontwikkelen van je talent, dat zijn je basisvaardigheden, je wilskracht, je omgang met problemen en je sociale omgeving.

Om te ontdekken of jij aan deze 4 punten kunt werken heb ik een checklist voor je gemaakt. Kun jij van minimaal 7 van deze stellingen zeggen dat ze waar zijn voor jou? Dan heb jij de omstandigheden om je talent te ontwikkelen. Kun jij je hier niet goed in herkennen, dan is het verstandig om de tips voor talentontwikkeling door te nemen.

1. Ik stel prioriteit aan het ontwikkelen van mijn talent.

2. Ik zoek altijd naar een oplossing als ik een probleem heb.

3. Mijn familie steunt mij met het ontwikkelen van mijn talent.

4. Ik kan mijn vaardigheden verbeteren door oefening.

5. Ik leer graag van mijn fouten.

6. Ik verzamel inspirerende mensen om mij heen.

7. Ik weet waar ik terecht kan voor meer kennis over mijn talent.

8. Ik kijk liever naar de toekomst dan naar het verleden.

9. Ik negeer mensen als ik er slechte energie van krijg.

10. Ik kan helemaal opgaan in mijn talent als ik ermee bezig ben.

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar