06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Checklist Vitaliteit, Vakmanschap en Veerkracht

 

De 3 V’s zijn ontzettend belangrijk voor te mate van succes die jij in je leven hebt. Vitaliteit is belangrijk omdat het iets zegt over hoe bewegelijk jij bent wanneer alles eigenlijk op rolletjes loopt. Vakmanschap zegt iets over de kennis en vaardigheden die jij hebt en veerkracht gaat over wat jij doet als je even uit het lood geslagen bent.

Heb jij voldoende van de 3 V’s in huis? Dat is wat je met deze checklist kunt controleren. Als jij bij deze checklist jezelf herkent in 7 van de 10 stellingen dan zit het wel goed met jouw vitaliteit, vakmanschap en veerkracht. Haal je de 7 niet? Dan is het handig om de tips voor de 3 V’s uit te voeren.

1. Ik wil mezelf altijd ontwikkelen.

2. Ik volg regelmatig een cursus of workshop om up-to-date te blijven.

3. Ik wil altijd weten wát ik fout heb gedaan als er iets misgaat.

4. Ik beweeg mee met de maatschappij.

5. Ik houd het nieuws over mijn vakgebied in de gaten.

6. Ik vind het evalueren van afgeronde projecten belangrijk.

7. Ik weet precies waarop ik invloed heb op mijn werk en gebruik die ook.

8. Ik krijg nauwelijks klachten over mijn (afgeleverde) werk.

9. Ik weet wanneer ik mijn rust moet pakken.

10. Ik lees informatieve boeken.

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar

Waar / Niet Waar