06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Coachtraject: Gratis loopbaanbegeleiding voor jouw ideale baan

Een coachtraject om sterker en rustiger uit deze crisis te komen, dat is wat je krijgt met de gratis loopbaanbegeleiding. Hulp om jouw ideale baan te vinden of te creëren.

Dit coachtraject kun je volgen of je nu in loondienst bent, werkeloos bent of zelfstandig ondernemer bent. Als jij het gevoel hebt dat je wel wat hulp kunt gebruiken om je werk te verbeteren, klop dan bij me aan.

Het is ook nog eens helemaal gratis en voor niets. Dus een win-win voor jou.

Ontwikkeladvies voor je comeback

Samen gaan we dan een coachtraject aan waarin je ontwikkeladvies krijgt. Je krijgt praktische handvatten om jouw werkleven weer naar je hand te zetten en klaar te zijn voor de komende veranderingen.

Om weer wat uit je vingers te krijgen en aan het einde van de werkdag een voldaan gevoel te hebben.

Voor dit ontwikkeltraject volg je de comeback methode die ik Hans van Breukelen heb laten volgen. Je komt erachter wat je valkuilen zijn en wat je juist wel kunt en durft te ondernemen om jouw droombaan te vinden.

Je komt erachter wat jouw definitie van succes is en hoe jij dat bereikt.

Coachtraject

Loopbaanadviseur: Wat je kan verwachten

Wanneer je een coachtraject met mij aangaat kun je het volgende verwachten.

✔ Je kunt weer verder werken.

✔ Je weet wat je zwakke en sterke punten zijn.

✔ Je komt uit je primaire instinct waardoor je weer helder kunt denken.

✔ Je kunt hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden.

✔ Je bent weer toekomst proof.

✔ Je voelt je weer vitaal.

✔ Je weet waar je talenten liggen.

✔ Je bent klaar voor de komende verandering.

✔ Je krijgt het gevoel dat de tijd weer normaal gaat lopen.

Ook jij kunt deze effecten krijgen, super toch?

Waarom is het coachtraject gratis?

Voor jou is het gratis, maar toch ontvang ik geld. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jij de kwaliteit van coaching krijgt die nodig is om jouw ideale baan of werk te vinden.

Ik ontvang namelijk subsidie, dit geeft me de ruimte om jou met 3 sessies weer op weg te helpen naar een prettig leven met werk waar je energie van krijgt en waar je zin in hebt.

Je hebt een duidelijk ontwikkelplan voor de komende periode met duidelijke stappen om jouw zakelijke doelen te behalen.

Coachtraject
Benno Diederiks met zijn coachee Hans van Breukelen. 

Aanmelden voor gratis loopbaanadvies

Wil je graag gebruikmaken van dezelfde loopbaanadviseur die Hans van Breukelen heeft gebruikt? Vul dan dit even in en ik neem contact met je op.

Het loopbaanadvies kan online en face-to-face gegeven worden.

Groet,

Benno Diederiks 😀

 

Ja, ik wil een coachtraject 

Bekijk referenties van het coachtraject:

“Benno is een ervaren trainer en coach en zeer prettig mens. In de coachingsgesprekken blijkt al snel dat Benno niet alleen zeer goede vragen stelt maar ook erg effectief doorvraagt. Dat hij met zijn vragen eerst de breedte in gaat om beeld, context en achtergrond helder te krijgen om daarna zeer effectief te versmallen en te kaderen zodat ikzelf optimaal voor mezelf de diepte in kan gaan om de mogelijke oplossing voor mijn vraagstuk helder te krijgen.

Daarbij heeft hij veel respect voor de coachee en ondersteunt hij de coachee optimaal in zijn of haar proces. Tevens weet Benno in no time een zeer veilige omgeving te creëren waardoor je ook als coachee snel effect bereikt en jezelf open durft te stellen.

Ik heb Benno leren kennen als een echte coachingsdeskundige. Zijn manier van coachen is erg praktisch, interactief en effectief. Ook creëert hij een veilige leeromgeving waar je fouten durft te maken en dat is erg prettig.

Kortom Benno is voor mij een uitstekende leermeester geweest in mijn leer proces.”

Alfred van de Kamp

Hoofd Bedrijfsbureau bij Werkzaak Rivierenland

“Benno heeft mij in onze coachgesprekken een mooie spiegel voorgehouden en heeft mij met beide benen weer terug op de grond gezet. De rust is in mijn hoofd was meteen teruggekeerd. Hij wijst mij op mijn eigenheid, de “Bourgondiër” in mij, open met humor en dat dat mijn kracht is; ik heb een hoge gunfactor. En Benno heeft mij geholpen om te kijken wat bij mij past. Dankbaarheid kwam in mij op, hij heeft mij weer richting gegeven.

Als coach is Benno iemand die heel snel door heeft wat voor persoon jij bent en wat jouw kracht, maar ook je valkuil is. Hij kan dit helder en duidelijk samenvatten en aan je teruggeven en je in de (voor jou) juiste richting zetten om verder te kunnen. Benno is zichzelf, altijd en overal in elke situatie en maakt verbinding met je, dat voel je en dat inspireert je. Hij heeft mij geleerd om ook verbinding te maken met anderen en dat lukt mij nu.“

Joan van der Linden 

Coach

“Benno is als coach enthousiast en staat er met veel energie. Hij is snel van begrip en haakt adequaat in op mijn vragen. Als vanzelf deel ik ongedwongen mijn ervaringen met Benno. Opvolgend geeft Benno ook richting door mij in beweging te krijgen op een ontspannen manier.

Het tempo van Benno is voor mij een uitdaging en hij heeft een goede kijk op mijn vraag en situatie. Benno  “slaat de spijker op zijn kop” met zijn feedback. Prima gekozen wisselwerking van diverse coachstijlen tussen Benno en mij.”

Peter Dingen

Teammanager Technische Expertise

“Ik heb Benno ervaren als oprecht betrokken, alert en ‘snel’ luisterend, spiegelend waarbij hij ook confronterend kan zijn.

Hij helpt met het organiseren van gedachten die alle kanten in gaan. Hij zet mensen weer met twee benen in het ‘nu’!”

Desiree Mank

UWV adviseur werkgeversdiensten

“Benno is een bewonderingswaardige professional coach. Benno is een inspirerende professional en wist me de eerste dag al snel gemotiveerd te krijgen. Zijn stijl is duidelijk en mensgericht. Benno maakt echt contact. Motiverend door positieve ervaring & inzicht in je zelf door goede positieve feedback.

Benno wist me positief uit te dagen in mijn individuele leerpunten met daaraan gekoppeld duidelijke acties.

Ik kijk met heel veel plezier terug op mijn traject met Benno! Dit was voor mij een zeer motiverende ervaring!”

Ad Spelt

Senior Network & Security Architect

Aanmelden voor gratis loopbaanadvies