06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

 

 

Comeback Coaching

Hoe gaat het met je?

A. Goed

B. Ik word geleefd (lees verder)

C. Mensen beginnen me te mijden (lees verder)

D. Mijn identiteit krijgt een laag die ik niet ken (lees verder)

Heb je het gevoel dat het leven bij je vandaan loopt, ben je constant bezig om tijd te winnen en zoek je naar drang en aanknoping. Heb je het gevoel dat de situatie waarin je nu ziet het laatste is wat jou zou overkomen?

Dan is het tijd voor actie.

Je wilt je comeback maken of je in ieder geval weer ontwikkelen en gaan met die banaan, maar kunt op dit moment nog niet zien HOE je die comeback maakt. Misschien ben je moe van je eigen machteloosheid en je omgeving werkt ook niet mee.

Thuis en op je werk krijg je te maken met druk om te voldoen aan verwachtingen en dit lijkt maar niet te lukken. Wat je hebt opgebouwd glipt door je vingers en de tijd haalt je in. Je hebt plannen, maar je kunt ze niet realiseren.

Alles zit tegen.

Je krijgt het gevoel dat je niet meer leeft, maar moet overleven.

Ik wil je helpen om weer te leven.

Wil jij weer controle krijgen op je leven? Je krijgt bij mij hulp voor meer keuzevrijheid, om je eigenwaarde en eigenheid weer terug te winnen. Je wordt dan weer eigenaar in plaats van toeschouwer van je leven. Met mijn hulp krijg je weer regie over je scenario’s en kun je jezelf weer naar boven halen.

Hierdoor voel je weer flow en plezier met waarmee je bezig bent en krijg je er zelfs energie van.

Je wordt/bent weer de persoon die je bent.

Resultaten van comeback coaching die je kunt verwachten

Als je met mij je comeback maakt kun je weer werken aan je inkomstenbron. Je kunt een concrete dienst opzetten of een product maken er komt weer wat uit je vingers.

 

N

Je kunt weer een bedrijf starten of verder werken met het werk dat je doet.

N

Je komt uit je primaire instinct waardoor je weer helder kunt nadenken.

N

Je kunt weer duidelijk onderscheid maken tussen bij- en hoofdzaken.

N

Je krijgt weer energie.

N

Je gaat weer geld verdienen.

N

Je wordt weer aangenaam gezelschap.

N

Je krijgt je humor weer terug.

N

Je krijgt het gevoel dat de tijd weer normaal gaat lopen.

Van mogelijkheid tot mogelijkheid denken

Dit klinkt allemaal leuk en aardig, maar wie ben ik nu om dit te zeggen? Ik ben Benno Diederiks en help al meer dan 25 jaar mensen met het maken van hun comeback of met hun ontwikkeling als ze tegen een glazenplafond aan zitten te bonken.

Ik ben een van de eerste coaches die juist kansen probeert te creëren en het beste uit mensen probeert te halen in plaats van je alleen maar een goed gevoel geven. Dit ging 25 jaar geleden niet altijd goed. Helaas waren er mensen die het halverwege het traject wel goed vonden, dat vond ik zo frustrerend.

Hierdoor ben ik echt goed naar het individu gaan kijken. Op gegeven moment merkte ik dat ik steeds vaker teruggebeld werd. Collega’s van mensen die ik gecoached had, of HR-managers van bedrijven waar ik medewerkers had gecoached vroegen me terug voor andere mensen en toen wist ik: Ik doe iets goeds.

Door naar het individu te kijken en de aanpak op jou aan te passen zorg ik er inmiddels al meer dan 20 jaar voor dat je verder komt dan je in eerste instantie had gedacht, maar wel met jouw toestemming. Als jij zegt dat het goed is, is het goed en anders gaan we verder. Ik ben niet de passieve meelevende empathische hummende coach. Ik draag bij aan, maak onderdeel uit van, ben coalitiepartner, ben je maat, we staan zij aan zij. Ik sta voor, achter en naast jou. Dat maakt ook verschil om je comeback te maken en er weer in te geloven.

Doorgaan naar keuzes

Op het moment heb ik 2 coaching trajecten voor je in de aanbieding.

1. Comeback Coaching L

Met herstelcoaching kom je terug van weggeweest. Je krijgt weer trots en eigenwaarde. Je voelt je rehabilitatie en je weer van betekenis. Hierdoor krijg je weer hoop in een goede afloop.

Dit helpt om doordacht te handelen wat een grotere kans van slagen geeft voor de plannen die jij doorzet. Hetzelfde risico voelt als een kleiner risico omdat je de gevolgen beter kunt afwegen.

2. Comeback Coaching XL

Met groeicoaching maak je weer toekomstbestendige scenario’s waarmee jij je toekomst naar je hand zet. Hierdoor heb je meer controle en kun je orde in de chaos scheppen.

Je kunt weer meer inkomen genereren waardoor je niet je eigen vermogen hoeft op te eten. Dit geeft gemoedsrust en trots over je onafhankelijkheid.

Geen risico

Vind je het spannend om zomaar een coach uit te zoeken? Ben je bang dat je weer hoop krijg om die alleen maar in duigen te zien vallen? Voordat je met mij zaken doet heb je een geheel vrijblijvend gesprek met me. Dit gesprek is face-to-face. Tijdens dit gesprek leer ik jou kennen en leer jij mij kennen. Binnen 30 minuten weet je al of je in vertrouwde handen met me bent.

Als jij je afvraagt of ik jou wel aandurft en de echte jou herkent, dat is iets waarover ik het met je zal hebben tijdens het verkenningsgesprek. Dan weet je direct of ik in je herken wat je omgeving is verloren.

Na dit gesprek gaan we pas écht aan de slag, dus het risico wordt weggenomen tijdens het verkenningsgesprek.

Het klinkt misschien verwaand, maar ik heb een 100% slagingskans voor het maken van comebacks en groeispurten bij mijn cliënten.

Na de basis-coaching kun je verder gaan met coaching, in die gevallen wordt er alleen betaald bij resultaat.

Waarom je vandaag nog actie moet ondernemen

Op dit moment bestaat je leven uit 2 keuzes.

Blijven sukkelen of weer in de benen komen en weer leven zoals je altijd hebt geleefd (en misschien nog beter). Hoe sneller ik jou kan helpen, hoe eerder jij je comeback maakt. Hoe eerder je de resultaten van de comeback coaching zult ervaren en hoe eerder jij je weer de man (of vrouw) voelt. 

Ook als je nog niet weer welke coaching je nodig hebt, neem contact met me op. Tijdens het vrijblijvende verkenningsgesprek kan ik je adviseren over welke coaching bij je past. Zoals gezegd kijk in naar het individu en pas ik daar de coaching op aan.

Vul daarom dit even in, zodat ik contact met je kan opnemen om je weer in je leven te zetten. Om jou weer je eigenheid terug te geven en spelbepaler van je leven en carrière te maken. 

Programma

Privacy

11 + 6 =

Wat klanten zeggen over Benno

Benno denkt vooral praktisch. Theorie is leuk, maar wat kun je er in de praktijk mee? Daar gaat het om! Wat een ongelooflijk inspirerende man. Benno weet elk managementmodel tot leven te krijgen en combineert zijn kennis met fijne persoonlijke verhalen over onder andere zijn geliefde Zoutelande. Je ontwikkelen naast je werk is niet makkelijk, maar iemand als Benno maakt het wel makkelijker.”

Tavita van Galen

SR-adviseur

“Benno is een confronterende coach die met zijn sterke voelsprieten en empathie de vinger op de juiste plek weet te leggen. Met humor, doortastendheid en een bulk aan werkervaring weet Benno zijn coachees en studenten te gidsen naar eigen inzichten die leiden tot een nieuw pad met mooie ervaringen en persoonlijke ontwikkeling. Benno heeft mij mooie inzichten gegeven als Coach en me geholpen om werkzaam te zijn vanuit mijn kracht, mijn autonomie!”

Roos Verlinden

HR-adviseur

“Benno Diederiks voegt als coach, mentor en supervisor duidelijk waarde toe. Hij is in staat mensen snel en goed in te schatten en als geen ander weet hij ze te motiveren met zijn onuitputtelijke energie en positiviteit. Hij is zo goed als trainer omdat hij blijdschap biedt en zijn enthousiasme zo aanstekelijk werkt. Tegelijk beschikt Benno over een bijna absurde hoeveelheid parate kennis over theorieën en modellen die mensen vooruit kunnen helpen. Een uiterst energieke persoonlijkheid die overloopt van
inhoud, dat is Benno Diederiks.”

Arvid Buit

Master Executive Coach,

“In de afgelopen jaren heb ik Benno leren kennen als een coach die met een scherp observatievermogen, een grote intuïtie, een ijzeren geheugen, een prettig gevoel voor humor, creativiteit en indringende vragen een coachee tot een gedragsverandering weet te motiveren.  Confronterend als het nodig is om door te dringen tot de kern, maar altijd warm en respectvol zet je aan tot nadenken en moedig je mensen aan om de juiste keuzes te maken voor zichzelf.”

Yvonne Manders

Senior Hr-Adviseur

“Benno is als coach in staat door te dringen tot wie je werkelijk bent en waar je voor staat. Van daaruit werkt hij met je samen aan persoonlijke verbetering. Niet door nieuwe trucjes te leren maar door je zelf te laten ontdekken waar je krachten en onderontwikkelde kanten liggen en daaraan te werken. De verbinding met de dagelijkse praktijk maakt dat het ook echt beklijfd. Sterk daarbij is ook dat daarbij de inhoud er eigenlijk niet toe doet, maar dat het vooral het inzicht is in (het effect van) je eigen handelen en gedrag.”

Bram Verheijen

Projectontwikkelaar

“Als coach is Benno in staat om op alle niveaus te communiceren. Hij leeft zich in in je belevingswereld waardoor hij zonder moeite dezelfde taal spreekt. Door een motiverende, resultaatgerichte stijl van coachen toe te passen weet hij mij op de juiste manier te raken en te bewegen. Daarbij zal hij provocatieve interventies inzetten als dit nodig is om je in beweging te krijgen. Bovenal is Benno een prettige persoon in de omgang en een vakbekwame docentcoach die veel te bieden heeft.”

Wouter Arkesteijn

HR-adviseur

“Benno daagt uit, confronteert en geeft je net dat juiste ‘duwtje’ waardoor je weer met een frisse blik naar je eigen coachvraag kijkt. Benno is concreet en recht door
zee. Het resultaat is dat ik een kwaliteitsslag heb gemaakt in mijn eigen professionalisering als ondernemer, teamleider en raadslid. Het heeft mij gescherpt, waardoor ik mij nog meer bewust ben van mijn kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Dit uit zich in een hernieuwde focus op mijn dagelijkse activiteiten. Daarnaast heeft hij mij uitgedaagd om concrete stappen te zetten als coach.”

Ilonka Donker-Jak

Teamleider Nuborgh College,

“Benno  heb ik leren kennen als trainer – coach en enthousiast geworden over zijn kundigheid, directheid en supportiviteit.  Als verpleegkundig teamcoach werd ik gedreven door de mens achter de client en zijn problematieken maar mezelf was  ik de afgelopen jaren beetje bij beetje verloren en kwijtgeraakt.  Waar sta ik, wat kan ik, wat wil ik, ik had heel  veel vragen maar geen antwoorden. Benno ben ik gaan benaderen dit traject met mij aan te gaan, hij ging aan de slag met mij in mijn kracht zetten middels feedback en confrontaties. Hij heeft me methodisch gegidst door mijn verleden naar de toekomst om bij het hier en nu uit te komen.  Geen onnuttige betrokkenheid of een huis bouwen zonder fundament maar waar zit m’n begeisterung,  waardigheid en eigenaarschap. Nu enkele maanden later ken ik mijn eigen waarde weer en voel ik me mentaal  veerkrachtig . Ik heb een nieuwe baan die ontzettend goed bij me past en zit als een gegoten jas. Benno veel dank voor de wijze waarop je me gecoached hebt.”

Jolanda