06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Diensten

Er zijn zes werkgebieden waarin ik mijn diensten aanbied:

  • Coaching on the Job
  • Commercie
  • Communicatie en zelfmanagement
  • HRM
  • Loopbaan en re-integratie
  • Management en organisatie

Elk werkgebied kent een breed scala aan basisleertrajecten. Daarmee worden je organisatie en medewerkers doelgericht ondersteund in de lengte en de breedte bij leer- of veranderprocessen.

Naast de trainingen die diep op de stof ingaan is het mogelijk om workshops te volgen om je capaciteiten in de zes werkgebieden te verbeteren. Dit kan zowel in groepsverband als 1 op 1.

Talentontwikkeling en talentmanagement

Vanuit die basisopleidingen, waarbij talentontwikkeling en talentmanagement dikwijls de rode draden vormen, krijg je een op maat gesneden invulling van trainingen die aansluiten bij de individuele ambities en doelstellingen van jouw organisatie.

Coaching on the job

Medewerkers die door een reorganisatie of andere problemen niet meer goed in hun vel zitten, kunnen coaching on the job krijgen om hun talenten te herontdekken en verandertrajecten op een positieve manier te doorlopen.

Hierdoor krijgt de medewerker meer zekerheid over zijn of haar toekomst, waardoor de motivatie voor het werk sterker wordt en de werkkwaliteit verbeterd kan worden.

Vooral bij grote organisatieveranderingen kunnen medewerkers last krijgen van stress, met ziekte en concentratieproblemen als mogelijke gevolgen. Door coaching on the job kun je dit soort problemen voorkomen en komt het personeel sterker uit een verandering.

Door naar meer informatie over coaching on the job

Commercie

In commercie is het belangrijk om relaties op te bouwen met potentiële klanten en om de relaties met klanten goed te houden.

Op dit gebied help ik je organisatie om kansen in kaart te brengen en om de concurrentiepositie te onderzoeken. Als verandertrajecten nodig zijn om de concurrentiepositie te verbeteren en om meer kansen te grijpen, help ik met workshops en trainingen om de benodigde kwaliteiten naar een hoger plan te tillen.

Door naar meer informatie over ondersteuning in de commercie

Communicatie en zelfmanagement

Hoe communiceer jij met andere mensen? Merk je dat er misverstanden zijn, dat mensen je niet begrijpen of jij hen niet begrijpt?

Door coaching in communicatie en zelfmanagement, voor jou of je team, is het mogelijk om je communicatiestijl aan te passen en werkrelaties te verbeteren, zowel binnen als buiten het bedrijf.

Door naar meer informatie over ondersteuning in communicatie en zelfmanagement

HRM – Human Resources Management

Voor HR-managers heb ik interessante workshops en trainingen om helemaal up-to-date te zijn om het beste personeel voor het bedrijf te werven en te behouden.

Door naar meer informatie over ondersteuning voor HR-managers

Loopbaanbegeleiding en re-integratie

Je werkt om te leven en leeft niet om te werken. Heb jij dat gevoel niet? Dan kan loopbaanbegeleiding een oplossing zijn om weer te werken om te leven. Je wilt werkend door het leven gaan maar ook echt mens zijn en zelf sturing geven aan jouw leven. Tijdens de loopbaan- en reïntegratiebegeleiding is er alle ruimte voor persoonlijke vragen.

Daarom staat de begeleiding vooral in het teken van persoonlijke effectiviteit. Mijn ervaring is dat we daardoor eerder tot resultaten komen: het maken van keuzes die zorgen voor energie, plezier en vitaliteit.

Door naar meer informatie over loopbaanbegeleiding

Management en organisatie

Personeel dat duidelijkheid nodig heeft, deadlines die gehaald moeten worden zonder te veel voorraad, reorganisaties en projectsupervisie zijn allemaal typische managementtaken.

Om de beste manager voor jezelf en je bedrijf te zijn, bied ik managementondersteuning op individueel vlak en in groepsverband dat gericht is op de taken van het management.

Door naar meer informatie over management en organisatie

Meer weten?

Bekijk de referenties van klanten en/of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.