06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Benno denkt vooral praktisch. Theorie is leuk, maar wat kun je er in de praktijk mee? Daar gaat het om! Wat een ongelooflijk inspirerende man. Benno weet elk managementmodel tot leven te krijgen en combineert zijn kennis met fijne persoonlijke verhalen over onder andere zijn geliefde Zoutelande. Je ontwikkelen naast je werk is niet makkelijk, maar iemand als Benno maakt het wel makkelijker.”

Tavita van Galen

SR-adviseur

“Benno is als coach in staat door te dringen tot wie je werkelijk bent en waar je voor staat. Van daaruit werkt hij met je samen aan persoonlijke verbetering. Niet door nieuwe trucjes te leren maar door je zelf te laten ontdekken waar je krachten en onderontwikkelde kanten liggen en daaraan te werken. De verbinding met de dagelijkse praktijk maakt dat het ook echt beklijfd. Sterk daarbij is ook dat daarbij de inhoud er eigenlijk niet toe doet, maar dat het vooral het inzicht is in (het effect van) je eigen handelen en gedrag.”

Bram Verheijen

Projectontwikkelaar

12 + 12 =

Archivo: Dit is het lettertype archivo. Hoe leesbaar en prettig is dit lettertype? Dit is trouwens een lettertype met serif. 

 

Archivo narrow: Dit is het lettertype archivo narrow. Iets smaller dan archivo. Hoe prettig is deze?

 

Arimo: Dit is het lettertype arimo. Klinkt best Spaans. Ook een lettertype zonder serif. Is dit een fijn lettertype?

 

Asap: Asap je zou denken zo snel mogelijk implementeren (LOL) nee, maar even serieus is dit lettertype prettig om te lezen? 

 

Asap condensed: Ook een iets smallere versie van Asap. Zelf heb ik het idee dat de brede versies prettiger zijn om le lezen. Hoe vind je dit lettertype?

 

Assistant: Dit is het lettertype assistant. Ik vind hem vrij basic. Tijdens het typen is het in ieder geval wel een prettig lettertype. Hoe is het tijdens het lezen? Ik zie wel dat de punt boven de j hoger lijkt te staan dan de punt boven de i. 

 

Average sans: Er is dus ook een average met serif. Ik ben heel benieuwd wel lettertype je prettig vindt. Als alles niets is zoeken we gewoon verder.