06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Een workshop die nagalmt

Je kent dat wel. Op een verjaardagsfeestje, in de kroeg, of gewoon thuis met de radio aan. Dat ene liedje dat je al lang niet hoorde. Je hartslag versnelt een beetje, er komt een glimlach op je gezicht. En voordat je het weet, ben je even terug in die tijd. In dat moment. De geuren, de kleuren, je gemoedstoestand van toen… 

Muziek die ooit raakte, blijft altijd raken. En eenmaal geraakt, zit je in de emotie. Vanaf dat moment sta je meer open voor inzicht en verandering. En het grappige is: dat geldt voor iedereen. Daarom draait Dicta een workshop voor bedrijven rondom de muziek van de mensen die er werken. Om van daaruit verandermanagement in gang te zetten.
 
Voor wie
De workshop ‘muziek & management’ is ontwikkeld voor bedrijven die op een laagdrempelige manier de wat moeilijkere trajecten willen aanpakken. De beoogde resultaten zijn belangrijk, maar de weg daar naartoe mag op de ‘zachte’ manier. Denk aan: moeilijke beslissingen doorvoeren, terugkrabbelend uit een roerige tijd, het verlies van markten of een noodzakelijke krimpstrategie.
 
Uitgangspunten van de workshop
Deze workshop kent de drie L’s als uitgangspunt: leuk, leerzaam en ludiek!
 
Opzet workshop
De deelnemers kiezen hun favoriete nummers uit de top 2000. Die nummers worden gedraaid. De medewerker licht zijn keuze toe, vertelt over zijn beleving bij de nummers. Waarom de tekst zo raakt, wat de melodie hem of haar doet. In welke tijd het de deelnemer terugbrengt, wie hij of zij toe was. Benno maakt de vertaalslag naar het nu en de persoon in de organisatie en naar de cultuur en de missie van het bedrijf.
 
Na de workshop 
Na een inspirerend dagdeel zit de energie er weer in. Uw bedrijf heeft ‘een bedrijfsnummer’: één liedje (gekozen op de Eurosongfestivalmanier) waarvan iedereen enthousiast wordt. Dat liedje staat voor de vitaliteit van de organisatie, voor het wij-gevoel, voor de kracht van verbinding. De deelnemers vieren hun succes met een hapje en een drankje. En tijdens deze informele afsluiting geldt: dansen en meezingen mág.

Inschrijven
Schrijf uw organisatie hier in voor de workshop muziek & management!