06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Over Benno

Benno Diederiks staat voor een heldere, onorthodoxe aanpak, waarbij het vooral op handelen aankomt. Als comebackcoach laat Benno Diederiks mensen zien en ervaren wat er te winnen valt als je een tegenslag meemaakt.

Benno heeft meer dan 20 jaar ervaring in het coachen van mensen die te maken hebben met ontslag, faillissement, een ongeluk of die geen voldoening meer vinden in hun werk.

Het motto van Benno is:

‘Je hebt misschien geen controle over de tegenslag die jou is overkomen, maar jij bent wél degene die bepaalt hoe je ermee omgaat. Doe dat dan ook’.

Ben je op zoek naar een coach die meelevend naar je luistert en begripvol hummend naar je knikt? Zoek dan vooral verder. Maar wil je een coach die je zegt waar het op staat, die je laat wankelen zodat je daarna met een rechtere rug de deur uit loopt, die ervoor zorgt dat je eigen visie weet en leeft, ondanks iedere tegenslag, dan is Benno de juiste coach voor jou.

 

Anderen over Benno

“Wat een ongelooflijk inspirerende man, die Benno Diederiks’’.

Tavita van Galen

SR-adviseur

“Benno is als coach in staat door te dringen tot wie je werkelijk bent en waar je voor staat. Niet door nieuwe trucjes te leren maar door je zelf te laten ontdekken waar je krachten liggen”.

Bram Verheijen

Projectontwikkelaar

“Benno is een confronterende coach die met zijn sterke voelsprieten en empathie de vinger op de juiste plek weet te leggen. Met humor, doortastendheid en een bulk aan werkervaring weet Benno zijn coachees te gidsen naar eigen inzichten die leiden tot een nieuw pad.  

Roos Verlinden

HR-adviseur

“Als coach is Benno in staat om op alle niveaus te communiceren. Hij leeft zich in in je belevingswereld waardoor hij zonder moeite dezelfde taal spreekt. Hij weet mij op de juiste manier te raken en te bewegen. Bovenal is Benno een prettige persoon in de omgang’.

Wouter Arkesteijn

HR-adviseur

“Als verpleegkundig teamcoach werd ik gedreven door de mens achter de patiënt, maar mezelf was ik de afgelopen jaren beetje bij beetje kwijtgeraakt. Nu enkele maanden later ken ik mijn eigen waarde weer en voel ik me mentaal veerkrachtig. Ik heb een nieuwe baan die zit als een gegoten jas. Benno, veel dank voor de wijze waarop je me gecoached hebt.”

Jolanda Vlassak

GGZ Hoofdverpleegkundige

“Benno is concreet en recht door zee. Het resultaat is dat ik een kwaliteitsslag heb gemaakt in mijn eigen professionalisering als ondernemer, teamleider en raadslid.”

Ilonka Donker-Jak

Teamleider Nuborgh College

“In de afgelopen jaren heb ik Benno leren kennen als een coach die met een scherp observatievermogen, een grote intuïtie, een ijzeren geheugen, een prettig gevoel voor humor een coachee tot een gedragsverandering weet te motiveren. Confronterend als het nodig is om door te dringen tot de kern, maar altijd warm en respectvol.”

Yvonne Manders

Senior Hr-Adviseur

“Benno Diederiks voegt als coach, mentor en supervisor duidelijk waarde toe. Hij is in staat mensen snel en goed in te schatten en weet ze als geen ander te motiveren met zijn onuitputtelijke energie en positiviteit. Tegelijk beschikt Benno over een bijna absurde hoeveelheid parate kennis over theorieën en modellen die mensen vooruithelpen. Een uiterst energieke persoonlijkheid die overloopt van inhoud, dat is Benno Diederiks.”

Arvid Buit

Master Executive Coach

 

“Benno als coach bewonder ik zijn analytisch vermogen. Hij is scherp. Deskundig in het vertalen van mijn vraagstelling naar mijn eigen praktijk. Hij is integer, pragmatisch en gaat respectvol om met me. Ik vond  de wijze waarop hij situaties onderbouwt met argumenten en door mij laten inzien buitengewoon knap en jaloersmakend.

Benno kort en bondig: Inspirerend. Hij haalt het beste uit je, stimuleert en brengt je in beweging. Luistert goed en heel belangrijk, zijn gevoel voor humor. Met zijn jarenlange werkervaring beschikt Benno over een schat aan kennis en deze deelt hij graag met je, waarmee de ander zijn voordeel doet. Benno heeft een persoonlijke no- nonsense aanpak. Deze stijl spreekt mij aan omdat je dan ook weet waar je aan toe bent. Het belangrijkste van zijn coaching sessies is dat dat hij me bewust gemaakt heeft van mijn talent en eigen authenticiteit. Ik ben blij en dankbaar dat ik Benno heb mogen ontmoeten. Ik zou Benno zonder twijfel als coach/leermeester willen aanbevelen.”

Ciryll Harris

 Teamleider Gemeente Rotterdam – Bestuurs- en Concernondersteuning