06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Aanbevelingen voor scriptiebegeleiding

“Als cursist aan de opleiding HBO Bachelor Personeelsmanagement ben ik in contact gekomen met Benno in de functie van docent verbonden aan het NCOI. Benno is, zowel theoretisch als praktisch, zeer vaardig en kundig in de materie waarin hij doceert. Hij is een docent die je inspireert en je talenten tot ontwikkeling laat komen. Via praktische voorbeelden en (sport)metaforen neemt hij je mee en laat je voelen en beleven wat de materie inhoudt. Hij confronteert indien noodzakelijk en stemt je tot nadenken. Door zijn aanhoudende enthousiasme en humor maakt hij de materie levendig en brengt je op een hoger niveau. Een man die ik van harte kan en wil aanbevelen!”

Josua Patty

adviseur werkgeversdienstverlening, UWV Werkbedrijf

“Benno was mijn begeleider tijdens de eindopdracht in het tweede jaar van mijn bacheloropleiding Personeelsmanagement. Al bij de eerste kennismaking voelde ik een match: zijn no-nonsense mentaliteit van twee benen op de grond en áánpakken, dat past perfect in de cultuur van ons bedrijf (de brandweer). Dus toen deze zelfde Benno mij werd toegewezen vanuit het NCOI als scriptiebegeleider, was ik daar erg content mee.”

“Benno’s inmenging kwam op een moment waarop ik zijn hulp heel goed kon gebruiken. Ik zat tijdens mijn afstuderen in een wak. Helemaal klem in mijn onderzoek: wat ik wilde, bleek niet mogelijk. Door Benno’s heldere kijk, enthousiasme en inspirerende houding kreeg hij mij de goede kant op: uit het wak en weer op het ijs. Ik koos deze nieuwe richting en sloot het onderzoek af met een mooi eindresultaat.”

Gijsbert van Pinxteren

bureauhoofd expertise en advies, Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (brandweer)

“In mijn afstudeerfase van de bacheloropleiding Human Resource Management was Benno mijn scriptiebegeleider. Slechts één keer heb ik hem persoonlijk ontmoet; ik kom helemaal uit Zeeland, dus je rijdt niet elke week op en neer naar ‘s-Hertogenbosch. Maar dat losten we handig op: we spraken af  om per e-mail of telefoon contact te houden. Steeds als ik weer iets klaar had, ging dat naar Benno.”

“Zo kon ik de vaart erin houden. Ik was niet van plan zes maanden over mijn scriptie te doen; drie maanden was mijn doelstelling. Benno zorgde dat de vaart er lekker in bleef. Hij reageerde snel op mijn e-mails met kritisch commentaar. Altijd op een manier die mij motiveerde om door te gaan. Benno is enthousiast, maar heeft wel een scherpe, kritische noot. Zodat je het snapt en weet hoe je verder kunt. In drie maanden en twee weken tijd  is het gelukt: met een goed resultaat heb ik de scriptie afgerond.”

Herbie Krocke

opleidingsadviseur, Dow Benelux

“Benno geeft je ruggengraat. En dan bedoel ik niet alleen de bouwstenen voor mijn scriptie, maar ook mijn eigen ruggengraat: de kracht om dóór te gaan. Door persoonlijke omstandigheden was mijn eindscriptie voor de HBO Bachelor Personeelsmanagement een tijdje blijven liggen. Ik koos Benno als begeleider voor deze fase. Ik kende hem, want hij had mij al geholpen tijdens mijn tweedejaars opdracht.”

“Ik koos voor Benno, omdat hij uitermate goed is in het bieden van structuur en helderheid. Dat is wat mij aanspreekt. Ik ben zelf docent, en geloof niet in het principe van ‘in het diepe gooien’. Natuurlijk moet je zo’n scriptie zelf maken, maar de handreikingen van Benno hielpen enorm. Tijdens onze ontspannen gesprekken maakte hij mij, haast zonder dat ik het merkte, duidelijk waar ik nog aan moest werken. Hij legde de bal neer, ik schopte in het doel. Benno doet dat subtiel, niet dwingend. Hij is laagdrempelig, maar zorgt wel dat hij de vinger aan de pols houdt. Hij stuurt en coacht, en houdt je aan het werk. Precies wat, volgens mij, een goede docent moet doen.”

Fred Kuyvenhoven

algemeen docent, Politie Academie