06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

TopPosities en binnenkort…

9

Heeft je team moeite om met elkaar samen te werken?

Lijken karakters alleen maaar te botsen, wat niet goed is voor de productiviteit?

9

Heb je het idee dat je altijd achter de feiten aanloopt?

Voel jij je net een keeper die het doel moet verdedigen tegen een zeer aanvallend team met een verdediging die op apengapen ligt?

9

Heb je moeite om kansen te grijpen?

Twijfel je vaak net te lang om een kans goed te benutten, waardoor een ander er met de buit vandoor gaat?

Top Posities: Een individuele benadering van teamsucces!

 

In 2015 heb ik samen met Hans van Breukelen en Rini Stoutjesdijk het boek Top Posities geschreven. Dit boek is een goed hulpmiddel voor elke manager van een bedrijf of organisatie waarin mensen met elkaar moeten samenwerken.

Niet iedereen is hetzelfde en dat wordt in dit boek besproken aan de hand van een vergelijking met posities in het voetbalspel. Een verdediger heeft bijvoorbeeld hele andere kwaliteiten dan een spits en toch moeten die nog regelmatig met elkaar samenwerken, al dan niet met een middenvelder ertussenin.

 Ook in het bedrijfsleven moeten verschillende type mensen met elkaar samenwerken en daarbij moet talent ondersteund worden.

 Hoe dit gedaan kan worden leer je onder andere uit het boek Top Posities, een individuele benadering van teamsucces.

 In dit boek wordt wetenschappelijk onderzoek, voetbal en de praktijk op de werkvloer met elkaar gecombineerd. Zo weet je praktisch gezien wat je moet doen, kun je er een goede metafoor op loslaten en weet je ook waarom je bepaalde zaken op een bepaalde manier aanpakt door de wetenschappelijke onderbouwing.

 

“Voetbal als metafoor voor teamwork. Een team vormen dat gebruikmaakt van ieders persoonlijke talenten. Die talenten optimaal inzetten en laten groeien: dat is het doel. Met behulp van de verschillende profielen beschrijven de auteurs de aanpak die het beste past bij een bepaald moment van opereren in een team. Bij elk profiel worden meerdere bekende spelers besproken. Bij de doelman komt Kenneth Vermeer aan bod. Bij de verdediger John de Wolf, bij de middenvelder Phillip Cocu en bij de aanvallers Dennis Bergkamp en Pierre van Hooijdonk. Dan gaat de focus van het veld terug naar het bedrijfsleven en de aanpak op de werkvloer. Aan het einde van elk hoofdstuk een korte samenvatting. Een combinatie van talentmanagement, teamcoaching en persoonlijke ontwikkeling. Redelijk volle bladspiegel, ter illustratie enkele schema’s. Met een inspirerend en bemoedigend voorwoord van Ali B. Een interessant managementboek in toegankelijk taalgebruik. Niet alleen voor voetballiefhebbers.” 

Karin van Wylick

en binnenkort….

Het tweede boek is nu bijna af. Het script is compleet en wordt nu door de uitgever gereviseerd. Dit zelfhulpboek is geschikt voor managers en voor mensen die hun leven willen veranderen.

Heb je op dit moment last van de volgende klachten?

  • Werkstress.
  • Leefstress.
  • Gebrek aan creativiteit.
  • Gevoel vast te zitten in je hoofd.
  • Zit je jezelf in de weg?
  • Je blokkeert als je kansen krijgt.
  • Je hebt het gevoel dat je niet jouw leven leeft.

Dan is het tweede boek een boek dat je alvast op je leeslijst moet zetten. Ook als je deze klachten wil voorkomen.

 

 

R

Coach

 

R

Trainer

 

R

Auteur

 

R

Spreker

 

Het lezen van Mentaal Scoren geeft je de volgende voordelen:

 

N

Meer motivatie voor je werk en doelen.

N

Loslaten wie je denkt te moeten zijn.

N

Meer zijn wie je bent.

N

Meer mentale weerbaarheid.

N

Technieken om duurzaam inzetbaar te zijn.

N

Technieken om duurzaam inzetbaar te zijn.

 

Wil je op de hoogte blijven van de datum dat het boek wordt uitgegeven?

Schrijf je dan hier in op de mailinglijst om een bericht te ontvangen wanneer het boek is uitgebracht: 

.

 

Ik coach. Jij wint.

Ervaringen van lezers:

De afgelopen jaren heb ik onwijs veel moeite gehad om in slaap te vallen. Als het dan eindelijk lukte, werd ik zeker 5x per nacht wakker, waardoor ik in de ochtend zo moe was dat ik telkens mijn bed niet uit kon komen.

Dit veranderde allemaal toen ik ervoor gekozen had jouw traject: “Op naar dromenland” te gaan doen. In de sessies heb je op wonderbaarlijke wijze ervoor gezorgt dat ik veel meer rust in mijn lichaam kreeg. Hierdoor lukte het na een aantal behandelingen al om beter in slaap te vallen. Nu slaap ik als een roosje en word ik vol energie wakker!

Yvonne

Ik kon voor geen mogelijkheid in slaap vallen omdat ik uren lag te piekeren over mijn stressvolle bestaan. Wanneer ik mijn best ging doen om in slaap te vallen werkte dat alleen maar averechts en lag ik vrijwel de hele nacht wakker.

Ik heb van alles geprobeerd om ervoor te zorgen dat ik weer lekker in slaap kon vallen, maar niets hielp.

Totdat ik jouw traject voorbij zag komen!

Ik heb de stap gezet en heb er geen seconde spijt van. Ik heb weer zin om mijn bed in te gaan, omdat ik weet dat ik lekker zal slapen. Heerlijk!

Marjolein

Wil jij weer lekker kunnen slapen en vol energie wakker worden?

Bekijk dan nu welk traject het beste bij jou past!

De oplossing ligt dichter bij jezelf dan je denkt

Veel van mijn cliënten komen vaak voor de eerste keer een beetje sceptisch binnen, omdat hypnose voor veel mensen ombekend is en wordt geassocieers met iets negatiefs. Maar bij deze behandeling zorg ik er eerst voor dat je je volledig op je gemak voelt, doordat we beginnen met een ontspannende massage en daarbij een meditatie met je doe. Hierdoor kom je helemaal tot rust en kunnen daarna beginnen met de behandeling.

Vergoedingen bij aanvullende verzekering:

Wanneer jij aanvullend verzekerd bent is de kans groot dat je een deel van jouw investering in jezelf terugkrijgt van de verzekeraar! Hieronder vind je een aantal verzekeraars die mijn dienst vergoeden. Wil je zeker weten of jij mijn trajecten vergoed krijgt, bekijk dan het polisblad van jouw verzekering of check dit bij de verzekeraar zelf.

VBAG
Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeskunde

 

Regitratienummer VBAG:
0356-2568-7842

Mijn diensten worden deels vergoed door:

Zilveren Kruis Achmea
https://website.nl

Menzis
https://website.nl

CZ
https://website.nl

Unive
https://website.nl

Speciale trajecten gericht op jouw klachten

Ik heb zorgvuldig 3 pakketten samengesteld waarover je hieronder alles kunt lezen. Wanneer je interesse hebt kun je een gratis intakegesprek aanvragen waarin we samen zullen gaan kijken naar welk pakket het beste bij jou situatie past, zodat jij de beste begeleiding krijgt. 

Slaap maar zacht

Om lekker in slaap te vallen…

Dit traject is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij gemakkelijk in slaap kunt vallen. We gaan ervoor zorgen dat je meer rust in jouw lichaam ervaart aan het einde van de dag, waardoor je makkelijker in slaap komt.

 

Op naar dromenland

Om lekker door te slapen…

Doorslapen in 1 van de belangrijkste dingen van een goede nachtrust. In dit traject gaan we bekijken wat de redenen zijn dat jij ’s nachts wakker wordt, waardoor je elke nacht lekkerder kunt doorslapen

 

Energievol door het leven

Voor complete nachtrust…

In dit traject pakken we allebei de problemen aan. Als je hiermee klaar bent zul je gemakkelijker in slaap vallen en zal je als Doornroosje de nacht doorslapen, zodat je vol energie wakker wordt!

 

Wanneer je door wilt met de behandelingen is het volgende mogelijk:

 

Losse behandelingen:
€95,50 per behandeling

Pakket van 5 behandelingen:
€85,50 per behandeling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.
Naam cliënt

Bedrijfsnaam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.
Naam cliënt

Bedrijfsnaam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.
Naam cliënt

Bedrijfsnaam

Veelgestelde vragen

Heb ik zelf nog controle tijdens een hypnose?

Jazeker, je bent er volledig bij. Het enige dat we doen is jouw gedachten terugbrengen naar de kern van jouzelf.

Kan ik me voorbereiden op het traject?

Wanneer je start met een van de trajecten krijg je van te voren een vragenlijst, hierin stel ik een aantal vragen waar je van te voren alvast overna kunt denken. Deze vragenlijst ontvang ik dan graag voor de start van het traject, zodat we direct van start kunnen in de eerste behandeling

Waarom zijn de trajecten zoveel goedkoper per behandeling?

Ik weet uit ervaring dat de klachten helaas niet zijn verdwenen na 1 behandeling. De resultaten zijn zoveel beter wanneer je een van de trajecten doorloopt. Daarom geef ik €15,00 tot €25,00 korting op de trajecten!

Vraag volledig vrijblijvend een gratis intake gesprek aan:

4 + 11 =

Praktijk informatie:

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
10:00 t/m 17:00

020 23 84 94 23

Bloemstraat 47C
1016 KW
Amsterdam
Noord-Holland

Webites voor Therapeuten

Annuleringsregeling:

 

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Wat mijn cliënten zeggen:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.
Naam cliënt

Bedrijfsnaam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.
Naam cliënt

Bedrijfsnaam

Wil jij weer lekker kunnen slapen en vol energie wakker worden?

Laten dan we samen bekijken welk traject het beste bij jou past!