06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Benno, bedankt!

Sandra Lucassen – Hoofd P&O

Functie: Hoofd P&O
Bedrijf: Roma Servicebioscopen B.V. 

Voor het afronden van mijn HBO Bachelor Personeelsmanagement kwam ik via het NCOI in contact met Benno. Hij begeleidde mij tijdens het schrijven van mijn scriptie. 

Elke paar weken hadden wij samen een afspraak om de vorderingen door te nemen. Of ik nu heel enthousiast was over een stuk of juist even vastliep, Benno kon mij door het stellen van enkele vragen tot andere inzichten brengen. Hij deed dat altijd op een positieve manier, zonder mij het gevoel te geven dat ik verkeerd bezig was. Ik ben erg blij met de manier waarop ik met Benno samen heb kunnen toewerken naar het eindresultaat van mijn scriptieonderzoek. Benno nogmaals bedankt voor je adviezen!

Helikopterview
Benno prikt elke ballon die ik opliet tijdens onze sessie snel door en wel op een dusdanige manier dat ik gedwongen werd om na te denken over wat ik nu precies heb gezegd. Met zijn prikkelende en humoristische opmerkingen maakt hij het mogelijk dat ik met een helikopterview naar het probleem kon kijken en het objectiever kon analyseren.
 
Actieve deelnemer
Benno heeft een open houding, hij enthousiasmeert en wekt veel vertrouwen. Hij daagt uit en zorgt dat je niet achterover gaat hangen, maar actief deelnemer blijft. Hij inspireert tot nadenken en weet als geen ander hoe hij je naar het juiste pad kan begeleiden zonder je de woorden in de mond te leggen. Een absoluut vakman!