06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Solliciteren is een vak apart; een vak dat je kunt leren

 Voor wie?

Deze workshop is voor mensen die van baan willen veranderen of werkeloos zijn. Zij willen zich onderscheiden van andere sollicitanten met een aansprekende sollicitatiebrief en een sterke CV. Daarnaast willen ze goed voorbereid zijn op het eventuele sollicitatiegesprek. 

Uitgangspunten van de workshop
Jijzelf en de baan die bij jou past zijn de uitgangspunten van deze workshop. Een sollicitatieprocedure begint bij jouw mogelijkheden, kwaliteiten, wensen en beperkingen. Dit zelfinzicht is belangrijk om 1. de vacature te selecteren die bij jou past en 2. de juiste koppeling te kunnen formuleren tussen jouzelf en de baan/het bedrijf. 

Opzet van de workshop
De workshop kent zes stappen: zelfanalyse, via welke kanalen zoek in naar vacatures, het schrijven van de sollicitatiebrief, het op maat maken van het CV, voorbereiding op het gesprek en het sollicitatiegesprek zelf.

Na de workshop
Heb je zicht op je wensen en mogelijkheden, je bent zeker van jezelf. Je weet waar je de baan die bij jou past kunt zoeken. En bent in staat om een onderscheidende, sprekende brief te schrijven en een actuele CV. En je bent terdege voorbereid op het sollicitatiegesprek. 

Schrijf je hier in voor de workshop Solliciteren kun je leren.