06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Spreker en Lezingen

Een evenement begint vaak onwennig. Sommige mensen komen in groepjes, andere deelnemers komen alleen. Het is nog niet één geheel waarin iedereen zich betrokken voelt. Om een creatief evenement te maken waarin iedereen de ruimte heeft om zichzelf te ontplooien, om los te komen van het stramien en om zich betrokken te voelen bij het evenement is de start van het evenement van belang.

Inspirerende spreker

Voor evenementen ben ik uit te nodigen als lezer of spreker. Zelfontwikkeling en ontplooiing staat hierin centraal. Als spreker voor het evenement breng ik de juiste stemming in de zaal en zorg ik voor een verbonden gevoel.

Hierdoor kunnen deelnemers nieuwe contacten opdoen en voelen ze zich vrijer om hun gedachten en ideeën te uiten.

Dit komt de kwaliteit van je evenement alleen maar ten goede daarbij inspireert dit ook de deelnemers van het evenement. 

“Benno is de aangewezen trainer om mensen tot zelfinzicht te brengen, de voorwaarde voor professionalisering.”

Marion de Kok

Eigenaar, Move Your People

Door me meer te vertellen over het publiek bij je evenement kan ik een passend programma maken voor het sprekersdeel.

Ook de timing van het spreken is van belang voor de inspiratie. Gaat het om een evenement met een spreker na een diner of juist een spreker aan het begin van een inspirerende middag?

Motiverende spreker

Heb je een evenement waarbij mensen workshops gaan volgen en er een actieve rol verwacht wordt van de bezoekers? Dan is een motiverende spreker van belang.

Als bedrijfscoach heb ik al decennia ervaring in het motiveren van mensen om het beste uit zichzelf te halen.

Het uitdagen en transformeren van het publiek is mijn doel als motiverende spreker. De aandacht wordt in het hier en nu geplaatst. De gedachten bij de opdrachten van de workshops en hoe de nieuwe kennis gebruikt kan worden voor eigen zaken.

 

“Benno zet mensen aan het denken en maakt zaken bespreekbaar”

Viola Reuvers

Directeur, Het Werpalet B.V.

Lezer met passie voor sport en management

Werk jij graag met metaforen? Vergelijkingen? Voor het schrijven van het boek Top Posities heb ik samen met Hans van Breukelen de profielen van voetbalspelers en eigenschappen van bepaalde posities vergeleken met functies in het bedrijfsleven.

Ook hoe een team samenwerkt in het voetbal en in het bedrijfsleven is goed met elkaar te vergelijken.

Naast spreker kan ik ook lezingen geven uit dit boek en uit het boek “Mentaal Scoren” dat binnenkort in de schappen ligt.

Spreker inhuren

Wil je mij als spreker inhuren of voor een lezing uit een van mijn boeken? Neem dan contact met me op voor een verkennend gesprek of een afspraak.

Ik coach. Jij wint.