06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Ons aanbod

Samen met Hans van Breukelen geef ik workshops en  presentaties.

Variërend van een dagdeel tot een driedaagse interactieve training waarbij de comebackmethode grondig wordt toegepast.

Daarnaast ben ik ook beschikbaar voor een-op-een coaching. 

Inspiratiesessie:

Maak je comeback in 1 dag

Tijdens deze inspiratiesessie van één dag  introduceer ik samen met Hans van Breukelen de acht stappen van het comebackmodel. Je zult ervaren waar de kracht ligt van jouw comeback en gaat naar huis met een concreet doel om zelf je comeback te realiseren. De inspiratiesessie vindt plaats op de KNVB campus in Zeist.

Training:

Maak je comeback in 3 dagen

Ben je er klaar voor om jouw eigen tegenslag om te zetten in kansen? Met deze training kies je voor een intensief programma. Je leert van jezelf, van elkaar en van de trainers Benno Diederiks en Hans van Breukelen. Daarnaast nodigen we iedere training een gasttrainer uit die afkomstig is uit de topsport. Aan het eind van de training heb je jouw tegenslagen overwonnen, weet je waar je kansen liggen en wat je moet doen om te pakken. De training vindt plaats op de KNVB campus in Zeist.

Exclusief coachingstraject

Wil je net als Hans van Breukelen individueel begeleid worden naar je comeback? Dan kun je ook kiezen voor een exclusief coachingstraject van Benno Diederiks. In acht persoonlijke coachingsessies begeleidt hij je van tegenslag naar het vormgeven van je persoonlijke levensvisie.  

Denk niet dat je hiermee kiest voor de makkelijke weg. Benno legt je het vuur aan de schenen en daagt je uit om diep te duiken in de oorzaken van je tegenslag. Aan de hand van de Comeback-methode kom je in 8 stappen weer aan de bal.

Lezingen Hans van Breukelen  

Je gaat onderuit en wordt op de brancard van het veld gedragen, maar hoe kom je terug aan de bal? Tijdens deze interactieve lezing geeft Hans van Breukelen organisaties en bedrijven inzicht in de 8 stappen van het Comeback-model.