06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Intermezzo: laat uw boodschap tot leven brengen

 Voor wie

Houdt u een symposium, teambuildingsdag, seminar of bedrijfsevenement en wilt u van die gelegenheid gebruikmaken om tussen het officiële programma door het ‘wij-gevoel’ van uw medewerkers en/of relaties te versterken? Organisatie- en gedragstrainer Benno Diederiks en chansonnier Marc Stoop brengen interactieve intermezzo’s die uw evenement letterlijk en figuurlijk kleurrijk opluisteren.

Uitgangspunten intermezzo
Dit format is uitgedacht om tijdens een bijeenkomst de couleur locale van de organisatie te benoemen en die vocaal in te kleuren aan de hand van werk van Boudewijn de Groot. Uw boodschap komt binnen en blijft hangen.

Opzet intermezzo
Tijdens de eerste kennismaking inventariseert Benno Diederiks uw wensen en welke boodschap u als organisatie graag vertaald ziet tijdens het intermezzo. Die boodschap, uw missie en visie vertaalt hij op een respectvolle en ludieke manier voor uw gasten, waarbij hij de interactie met het publiek aangaat. Chansonnier Marc Stoop versterkt die boodschap met liedjes van Boudewijn de Groot die naadloos aansluiten op de thema’s die u belangrijk vindt. 
C’est le ton qui fait la musique!

Na het intermezzo
De kracht van uw bedrijf en de kracht van uw product klinken letterlijk als muziek in de oren voor uw medewerkers en relaties.

Schrijf uw organisatie hier in voor een intermezzo.