06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Voor bedrijven

Ook jouw medewerkers krijgen te maken met tegenslagen. In een organisatie gaat nu eenmaal niet alles altijd zoals je hoopt.

Denk aan tegenvallende resultaten, reorganisaties en ontslag. Daarnaast kan een medewerker ook op individueel niveau een tegenslag te incasseren hebben denk aan een burn-out, een ongeluk of klachten die te maken hebben met werkstress.

Ook hebben tegenslagen die medewerkers in een privésituatie meemaken effect op hoe zij hun werk uitvoeren.

Slimme werkgevers zorgen er daarom voor dat hun medewerkers weten hoe zij moeten herstellen van een tegenslag. Want op die manier gaan medewerkers zo snel mogelijk weer met een positieve mindset aan de slag.

Bovendien kun je als je eenmaal hebt geleerd hoe je met een tegenslag omgaat dit ook toepassen op andere tegenslagen.

Het is dus een investering voor nu én voor de toekomst.

 

Comebackmethode in jouw organisatie 

Ook voor jouw organisatie kunnen wij een inspiratiesessie of training op maat verzorgen. De eerste stap is dat we afstemmen of de hele organisatie moet leren omgaan met tegenslagen, of dat het een team betreft of een individuele medewerker.

Daarna maken we een plan op maat. In dit plan nemen we mee of Benno Diederiks of Hans van Breukelen of beide worden ingezet. En ook of het plaats vindt in het bedrijf op bijvoorbeeld op de KNVB Campus.

Ben je nieuwsgierig?

Vul dan het formulier in, dan nemen wij contact met je op

Ben je geïnteresseerd? Vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Privacy