06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Voor wie?

In het speelveld van trainingen, coaching en opleidingen ben ik zowel generalist als specialist.

Of het nu gaat om het trainen van algemene vaardigheden of van specialistische kennis op het gebied van commercie, werving en selectie, communicatie, loopbaanbegeleiding en reïntegratietrajecten, DICTA bestrijkt het hele spectrum.

Algemene hulpvragen voor coaching en trainingen.

Sommige vraagstukken zijn niet in een hokje te stoppen. Heb jij een uniek vraagstuk en weet je niet waar je ermee naartoe moet? Neem contact met me op voor een training of coaching op maat.

Vrees niet, want ik help vaker mensen die het gevoel hebben dat er “iets” moet gebeuren maar niet weten wat. Op basis van mijn persoonlijke aanpak vinden we samen wat aan verandering toe is.

✔️ Het servicebureau van DICTA ontwikkelt en begeleidt trajecten op maat, toegesneden op de business-to-businessmarkt.

In deze markt opereer ik enerzijds in opdracht van opleidings- en her- en omscholingsinstituten, trainings- en reïntegratiebureaus, uitzend- en outplacementorganisaties, mobiliteits- en loopbaanbureaus en werving- en selectiebureaus. Anderzijds voer ik opdrachten uit op regie- en projectbasis.

Specifieke hulpvragen voor coaching en trainingen

Veel hulpvraagstukken zijn duidelijk van aard en worden benaderd op basis van een passend trainingstraject of bijvoorbeeld een workshop. Bekijk hier of jouw vraagstuk ertussen zit of erop lijkt.

✔️ B2B coaching voor trainen van HR teams

Voor HR-teams is het vinden van goed personeel een continue uitdaging. Het personeel vervolgens gemotiveerd houden om zich blijvend te ontwikkelen is weer een uitdaging op zich.

Met een training voor loopbaancoaching kan ik HR-personeel helpen in hun coachende kwaliteiten voor het personeel van het betreffende bedrijf.

✔️️ Coaching voor het trainen van opleiders

Opleiders, leraren, docenten en zelfs hoogleraren. Onderwijs is vanzelfsprekend cruciaal voor onze samenleving en toekomst, maar vast is komen staan dat steeds meer jongeren last hebben van angsten en onzekerheden. Dat is niet bevorderlijk voor hun leervermogen en zelfvertrouwen.

Door opleiders te trainen in coachingsvaardigheden is het mogelijk om studenten en leerlingen te stimuleren om hun angsten te overwinnen en om met meer zelfvertrouwen hun studie te volgen.

✔️ Coaching voor re-integreren

Wil je door mij gecoacht worden in plaats te leren hoe je moet coachen? Speciaal voor mensen die om diverse redenen op afstand van de arbeidsmarkt zijn komen staan, bied ik een op maat ontwikkeld coachingstraject.

Je ontdekt jouw vaardigheden opnieuw, je bouwt vertrouwen op, je krijgt weer oog voor groeimogelijkheden en je vindt je motivatie terug om een baan te vinden waar jij en je werkgever gelukkig van worden.

✔️️ Loopbaanbegeleiding

Heb je het idee dat je in een sleur zit en dat je niet uit je (professionele) leven haalt wat erin zit? Ik kan je helpen om te achterhalen wat jouw onbewuste drijfveren zijn, waar jij plezier van krijgt en hoe je verder zou kunnen groeien.

✔️ Hulp bij werk vinden

Ben je op zoek naar een baan en vind je het lastig om sollicitatiebrieven te sturen en sollicitatiegesprekken te voeren? Ik help je met effectieve sollicitatiebrieven en oefeningen voor het sollicitatiegesprek.

✔️ Hulp bij afstuderen

Afstuderen is een belangrijk moment in je leven en vaak het eerste langer durende project dat je moet uitvoeren. Het plannen en de vaart erin houden kan lastig zijn. Ik help studenten van HBO- opleidingen om hun afstudeertrajecten goed af te ronden.