06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Workshop: creatief en (doelgroep)gericht communiceren

Voor wie
Voor managers en werknemers die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken op het gebied van taal, communicatie en creativiteit. Omdat de organisatie van koers verandert; om de collega’s beter door een ontwikkeltraject te helpen; om uw klanten beter te vertellen wat u doet; om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en te houden.

Uitgangspunten van de workshop

Via heldere communicatie zet u uw organisatie intern en extern stevig op de kaart. Via een nieuwsbrief, de inzet van social media, uw website, een digitaal personeelsblad, een bedrijfsfilmpje… goede communicatie staat of valt met juist en zorgvuldig taalgebruik passend bij het medium en met een boodschap die kort, helder en kernachtig is. De een heeft daartoe een opfriscursus grammatica nodig, de ander is meer gebaat bij het aanboren van zijn creativiteit. Weer een ander wil een magazine opzetten maar weet niet goed hoe. Of is er gebaat bij dat er puntjes komen en blijven op de i van de bedrijfscommunicatie.

Opzet van de workshop
We gaan doen. Schrijven en herschrijven, oefenen en strepen. U krijgt daarnaast handreikingen tot aantrekkelijke teksten en advies over het meest sprekende communicatiemiddel, die we meteen in de praktijk uitwerken.

Na de workshop

Is uw creativiteit aangeboord. En/of zijn de verbeterpunten van uw bedrijfscommunicatie in kaart gebracht. En/of hebt u een duidelijk beeld hoe uw website beter uw huidige ambities verwoordt. Voor welke invulling u ook kiest, de puntjes van uw communicatie staan weer op de i, en u beschikt over interne of externe instrumenten om ze daar te houden.

Schrijf uw organisatie hier in voor de workshop Taal en creativiteit!