06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Workshop: effectief samenwerken aan een beter resultaat

Voor wie
Deze workshop is bedoeld voor verkopers en helpt hun het vertrouwen te vergroten. Mensen die meer (zelf)vertrouwen hebben, zijn succesvoller en leveren betere resultaten voor de organisatie.

Uitgangspunten van de workshop
We focussen op drie aspecten van vertrouwen:
1. Wie ben ik en wat is mijn authentieke manier van verkopen?
2. Welke vaardigheden in het salesproces moet ik verbeteren?
3. Krijg ik vertrouwen van mijn eigen organisatie?

Opzet workshop
Deze workshop gaat in op de elementen die maken dat uw klanten vertrouwen hebben in de organisatie, mede via de inzet van social media. Wat zijn deze elementen en welke zijn voor jouw business cruciaal? Op welke manier kun je verbeteringen doorvoeren en hoe kunnen de klanten daarbij een rol spelen? Wat betekenen deze elementen voor jouw medewerkers en met name van medewerkers die direct contact met de klanten hebben? Welk gedrag verwacht je van de medewerkers en hoe begeleid je hen daarin? Hoe trouw zijn de klanten en wat kun je doen om dat te vergroten? Wat zijn versnellers van sales resultaat en wat zijn vertragers?

Na de workshop 
Deze workshop biedt inzicht in versnellers, waardoor je voor jouw eigen situatie en die van de organisatie kunt bepalen wat versnellers zijn, hoe ze in te zetten of te verbeteren zodat de omzet groeit. Je krijgt tevens de vertragers in beeld en leert ze effectief te elimineren of om te zetten in versnellers. Deze interactieve workshop van een middag biedt praktische handvatten en tips en je kunt de opgedane kennis direct toepassen in de igen praktijk. Leer van de andere deelnemers wat zij doen om hun salesresultaat te versnellen. Salesteams die deze workshop volgen, werken daarna effectiever samen en behalen daardoor meer resultaten. Aan het eind van de dag gaan de deelnemers met een persoonlijk actieplan op pad. En met meer vertrouwen!

Schrijf uw organisatie hier in voor de workshop Met zelfvertrouwen verkopen!