06 509 40 366 benno@maakjecomeback.nl

Workshop: van Talent tot Communicatie

 

Een workshop is een activiteit van een dag of meerdere dagen, waarbij de deelnemers specifieke kennis meekrijgen over het onderwerp van de workshop. Van talentontwikkeling tot talentmanagement, van tot intern tot externe communicatie; van gesprekstechnieken tot sociale vaardigheden.

Vaardigheden verbeterd
Anders dan tijdens een lezing, biedt een workshop vaak de mogelijkheid tot intensieve discussie en het oefenen en verbeteren van vaardigheden. Dat gebeurt onder leiding van een workshopleider die aanstuurt en additionele informatie geeft. Een workshop heeft vaak tot doel het inzicht in bepaalde onderwerpen te vergroten door actieve deelname.

Aan de slag

Benno Diederiks verzorgt maatwerk workshops over alle onderwerpen/thema’s die op deze website staan. Hij betrekt de deelnemers daarbij op een actieve en interactieve manier, waardoor het leereffect groot is en ze direct met het geleerde aan de slag kunnen. En dit alles gelardeerd met humor en op gezette tijden een kwinkslag. Want leren ook leuk moet zijn!

Meer weten?
Neem contact  op voor de mogelijkheden. Als je niet kunt kiezen voor een workshop, maak ik er een die bij de problematiek van je bedrijf of team past.

 

          Succes is zelden toeval! 

 

Workshops

Ga door naar de workshop die jou interessant lijkt.

Deze workshop is ontwikkeld voor medewerkers en teams die behoefte hebben om productiever, klantgerichter, efficiënter en slagvaardiger te werken. En om meer en open met elkaar te communiceren. Alle functieniveaus worden getraind.

Deze workshop is bedoeld voor verkopers en helpt hun het vertrouwen te vergroten. Mensen die meer (zelf)vertrouwen hebben, zijn succesvoller en leveren betere resultaten voor de organisatie.

Deze worshop is voor leerkrachten in het onderwijs en beroepsonderwijs. We onderzoeken over welk handelingsrepertoire wij als opleiders beschikken en op welke punten verdere -theoretische en praktische verdieping mogelijk is.

Deze workshop is bedoeld voor organisaties die talent in huis hebben en de potentie daarvan ten volle willen benutten. Een medewerker die zijn potentieel wil ontwikkelen, moet een realistische kijk hebben op de omgeving en zijn invloed.

Voor leidinggevenden is het essentieel dat ze begrijpen wat veranderingen met mensen doen en hoe ze daarop in kunnen spelen. Deze cursus is voor mensen die daarin meer inzicht willen krijgen.

Voor mensen die het zicht op hun eigen kwaliteiten en motieven zoek zijn. Ze blijven vastzitten in hun huidige situatie, houden vast aan bepaalde patronen en komen niet verder.

Voor mensen die willen groeien en niet bang zijn voor verandering.  In welke situatie bevind jij je nu en hoe kan je uitzoeken of je nu behoefte hebt aan groei of verandering? Tijdens deze workshop duiken we daarin!

De workshop is voor die professionals die hun sterke eigenschappen, vaardigheden en talenten nog beter willen benutten om op die manier succesvoller en energieker in hun werk kunnen staan.

De workshop ‘sport & management’ is ontwikkeld voor bedrijven die het belangrijk vinden om te investeren in de talenten binnen hun organisatie. De centrale vraag daarbij is: hoe vindt, herkent, erkent en behoudt een organisatie zijn talentvolle medewerkers?

Deze workshop is voor mensen die van baan willen veranderen of werkeloos zijn. Je wilt je onderscheiden van andere sollicitanten met een aansprekende brief en een sterk CV. Daarnaast wil je goed voorbereid zijn op het gesprek.

Dit ontwikkeltraject Organisatiesensitiviteit en Veranderingsprocessen ondersteunt organisaties die een verandering doormaken die invloed en impact heeft op het functioneren van de medewerkers en verhoudingen binnen de organisatie.

Deze workshop is uitermate geschikt om stil te staan bij de vraag: waar willen we naartoe met onze organisatie en hoe gaan we dat doen? Eerst krijgen we de doelen en strategie helder.

Voor managers en werknemers die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken op het gebied van taal, communicatie en creativiteit. Om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en te houden.

Houdt u een symposium, teambuildingsdag, seminar of bedrijfsevenement en wilt u van die gelegenheid gebruikmaken om tussen het officiële programma door het ‘wij-gevoel’ van uw medewerkers en/of relaties te versterken?

Het succes van uw organisatie valt of staat met de talenten die u in huis hebt; met de manier waarop dat talent wordt erkend, ontwikkeld, getraind en ‘gebruikt’. Welke type speler bent u? Staan uw spelers wel op de juiste plek?

Een uitgelezen clinic voor leidinggevenden die af en toe lastige gesprekken moeten voeren, en soms tegen weerstand aanlopen. Hoe kan je -ondanks die weerstand- zo helder mogelijk een boodschap overbrengen?

Ben je op zoek naar de juiste manier om het beste uit jouw mensen te halen? Probeer je telkens weer om de organisatiebelangen te verenigen met die van jouw medewerkers? Dan is deze workshop op jouw lijf geschreven.

De workshop ‘muziek & management’ is ontwikkeld voor bedrijven die op een laagdrempelige manier de wat moeilijkere trajecten willen aanpakken. De beoogde resultaten zijn belangrijk, maar de weg daar naartoe mag op de ‘zachte’ manier.